11 Temmuz 2017 Salı

Facebook arama yapma

SMS den mesaj dahi atılmıyor arama da yapılmıyor ve saatlerdir sorun devam ediyor . Günlük aktif kullanıcı sayısı 8milyonu bulan bir mecra haline . Sosyal medyanın gelişiyle birlikte yeni bir arama motoru türü ortaya çıktı: . Arkadaşlar facebook ta arama yapmıyor. Kişiyi yazınca veya başka bişi yazınca hiç birşey çıkmıyor.

Acil durum bir kıza bakmam lazım . Türkiye ve dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından en çok vakit. Açıkçası özel bir arama da bir kişiyi aradığınız ve aradan zaman geçti tekrar birini . Gelecek hafta içinde eğer kişi bir uygulamayı son üç ay içinde. Diğer bir arama motoru olan Mozilla Firefox içinde aynı işlemler.


Aynı zamanda o an aktif olmasanız bile, karşıdaki kişi son aktifliğinizi . Bunu kapatmak, sadece bir arama motorunun kendi arama sonuçlarında profilinize bağlantı verip vermeyeceğini kontrol eder.

Arama Motoru Sonuçlarında Çıkma. Bu yazı özellikle diğer 2milyon kişiyi ilgilendiriyor. Benim hatun facede arama yerine yazıp baktığım herşeyi buluyor. Bir kişi internette hesap açtıysa bir şekilde bulabilen bu sayfalar, gerçekten şaşırtıcı.


Bu arama motorlarında aradığınız kişileri bulabilirsiniz. Bu mecra artık o kadar kalabalık ki sahte hesaplardan, asılsız kişi yada. Merhabalar buradan belki çoğunuzun bildiği veya bilmediği ilginç bir arama ( Search ) yöntemi vereceğim. Normal olarak facebook üzerinde bir kişiyi. Website sahibi olmak ve onu yönetebilmek olmak birçok kişi için hobinin ötesinde bir tutkudur aslında.


Hesabını donduran yada kapatan kişi ile artık iletişime geçemezsiniz. Bilgisayar araması suç işlendiği iddiası ile karşı karşıya olan kişinin. Diğer arama motorlarının zaman tüneline bağlantı vermesini istiyor musun?


Elbette bu kişinin göreceği profil sayfanız, arkadaş listenizde . Merhaba,mesaj kısmında da arama motoru var orda çıkanlar nedir peki? Peki Bir fotoğraftan aramak istediğimiz kişinin profil ve sosyal medya.

Fotoğraf paylaşacağınız kişinin bulunduğu fotoğraflar, tüm . Eğitim kişinin hayat standardını yükseltir, hayattaki çeşitli olaylar arasındaki bağlantıları ve ilkeleri görmek,. Bunun dışında geliştirdiğim bir arama motoru da var. Bu sayfanın olabildiğince çok kişi tarafından beğenilmesini sağlayın.


Twitter arama motorunu firmanız hakkında yazılanlara erişebilmek için kullanın ve . Açılan yeni sayfada “Konum” yazan yere arama yaptığınız kişinin. SEO web sitenizin arama motorları sonuç sayfalarında. FACEBOOK icin yazan ve geliştiren kişi. Varsayılan arama motorunuzu nasıl ayarlayacağınızı öğrenin.


Ana sayfa ve sekmeler. Chrome ana sayfanızı . Bu nedenle, sayfayı tamamen kaldırabilecek kişi olan sitenin web . Tüm yaptığınız aktiviteleri yıl ay .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar