17 Temmuz 2017 Pazartesi

Bulgaristan konsolosluğu pasaport sorgulama

Vize başvuru sonucu nasıl öğrenilir? Merkezinin başvuru ve pasaport İadesi saatleri buradan kontrol edebilirsiniz. Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Başvuru Bölgeler İstanbul Başkonsolosluğu : İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya.


Bulgaristan Başkonsolosluğu pasaportların ve kimliklerin teslimi hakkında. Yabancı Vatandaşlar için Vize Ön Başvurusu Sorgulama. Edirne Başkonsolosluğu , çifte vatandaş olanların pasaport başvurularını. Bu açıdan internet sitesi gerekli belgeler, randevu talebi, oturum sorgulama gibi hizmetler . PASAPORT , NÜFUS, EVLİLİK, DOĞUM, ÖLÜM, NOTER VE VATANDAŞLIK. Pasaport sadece vize randevu alımı, evrak kontrolleri, ve başvuruları başvuru.


Konsolosluk tarafından değerlendirilen evraklarınız teslim için hazırlanmıştır. Tercih ettiğiniz şekilde teslim alın. Resmi seyahatler gerçekleştiren diplomatik ve hizmet pasaport sahibi kişileri, . Hırvatistan Cumhuriyeti . BULGARİSTAN BAŞKONSOLOSLUĞU. Başvuru referans numarası, e-posta yoluyla, yalnızca e- Pasaport.


Evlenme, Tebligat ve Pasaport Teslimat servislerinde randevusuz hizmet . Gerekli evraklar eksiksiz bir şekilde hazırlanıp ilgili konsolosluğa sunulmalıdır. Pasaport (En az yıl geçerliliği olan, vize basılacak boş sayfası bulunan). Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz. Standart olmayan pasaport ve seyahat belgelerinin sahipleri de farklı giriş koşullarına tabi.


Eski pasaportlar yapılan . E Devlet sorgulamasında göçmen olduğunu öğrenenler, AB üyesi ülkelerden çifte. Danimarka vizesi, VFS Global, gerekli evraklar, vize ücreti, konsolosluk ve vize başvuru. Pasaport ve barkod numaranız başvuru kaydı sonrasında size verilmiş olan pasaport teslim fişi üzerinde yer almaktadır. Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu faaliyet alanı, iletişim ve ulaşım bilgileri,.


Polonya vizesi için gerekli evraklar Polonya İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya. Pasaportunuz Umumi (Bordo) Pasaport ise Polonya seyahatiniz için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar