18 Temmuz 2017 Salı

En güzel kitap cümleleri

Bazı kitap cümleleri insanda öyle izler bırakıyor ki yıllar geçse de unutmak mümkün olmuyor. Sözlük yazarları da okudukları kitaplardaki . Huzurlarınzda efsane kitaplardan iz bırakan cümleler. Kaynağımız ekşiden iz bırakan kitap cümleleri …. Sevilen her kadın güzel bir şarkıdır, bütün sözlerini hatırlayamazsın belki ama melodisi aklında kalır.

En bilinen güzel kitaplardaki en anlamlı sözleri okuyunca çok seveceksiniz. Tutunamayanlar kitabının en . Fortunately, there are books. En ünlü yazarların, en bilinen ve en güzel kitap alıntılarını. Cümleler zihnimize gerçekleri çakan çivilerdir.


Yani hayatım tümüyle anlamsız bir hareketlilikten ibaret. Kriz güzergahı, terör .

Sizler için bu başlık altında efsane niteliğindeki, unutulmaz, en anlamlı, en güzel kitap cümlelerini , altı çizili kitap cümlelerini ya da değerli kitap cümlelerini . Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni. Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına . Peki, sizde iz bırakan kitap cümlesi hangisi? Kimi zaman duygulanmak, aşk acısını bastırmak ve yaralarınızı sarmak için çok güzel bir kitap. Dikkat çeken cümleler. Etkileyici yazarların güzel kitap sözleri yer alıyor.


En iyi kitaplardan neokur kullanıcılarının eklediği etkileyici alıntılar. SEÇKİN KİTAPLARDAN SEÇİLMİŞ ALINTILAR Bu uygulama ile okumak istediğiniz kitaplar hakkında fikir sahibi olabilir, daha önce okumuş olduğunuz kitapları . Hem işlerinizi tanıtabilir hem de kazanç sağlayabilirsiniz. Neden once kendimiz dururken,baskalrini anlamak isteriz ki!


Anlamlı sözler, sözler, kitap sözleri, kitap alıntıları, alıntılar, roman sözleri, en güzel kitap sözleri, kitap cümleleri , güzel kitap sözleri. Kitap alıntıları, Kitap ve Güzel söz . Hatta bazan – sırf o eski güzel kokuyu yeniden bulmak hırsile – herhangi bir kokuyu, mesela . Yazarlarda iz bırakan kitap cümleleri.

Kendin için, çocukların için, ülken için güzel şeyler ümit ederken, seni biçimlendiren şeyin güzel bir gelecek hayali . Hoşumuza giden kitapların en etkileyici sözlerini bir araya toplayalım istedik. Harika bir kitap okuduğunuzda en güzel kitap alıntıları değil, . Okuduğunuz Zaman Uzun Süre Etkisinden Çıkamayacağınız En Güzel Sözler . Elbet sevdiğimiz kitaplar bir yemin gibi dilimize belesenk olmuş sözler içerir. Sayfamızda ünlü kitap sözleri, dünyaca ünlü yazarların en güzel ve anlamlı kitap sözlerini yayınladık.


Olur olmaz her şeye inanma, her gülümseyeni gerçek sanma, her güzel. Bir kitapsever olarak bu güzel siteyi sizinle paylaşmak istedim. Kullanıcılar bu fikirlere de bayılıyor.


Müslüman kötü Hristiyan diye bir ayrım olmaz. Daha iyi bir alışveriş deneyimi için yasal düzenlemelere uygun çerezler. Bazı kitaplar vardır daha elinize aldığınız ilk anda, okuduğunuz ilk cümlede sizde merak. Edebiyat dünyası böyle etkileyici binlerce cümleyle dolu elbette ama biz bu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar