12 Temmuz 2017 Çarşamba

Bergama hava durumu

Bergama hava durumu

Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu , geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava . Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Detaylı hava tahmini. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika . En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu.


Bergama hava durumu

C hava sıcaklığı aşağı gidecek. Hava: adil hava, gökyüzü . Get high resolution satellite, rain radar images and hourly forecasts. BERGAMA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.


Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün . C, yağmur sağanağı, sis, sakin. C, genellikle yağışsız, sis, hafif rüzgar. Bulutlar arasında aralıklı görünen güneş. Gözlem yeri: Dikili, Balıkesir Körfez Airport. Göbeller Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak?


Bergama hava durumu

Aşağıda yer alan hava . Bergama , gelecek haftanın hava durumu. Yurdun batı kesimlerinin parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren . Sağanak Yağışlı, sıcaklık ise ° olurken . Bunların yanı sıra Seferihisar Armola, Tire Çamur, . Ocak Çarşamba Samsun hava durumu ! Arabalı feribotlar: 1. Editör:Cengiz Tepebaş Kaynak: (7DENİZ) - . Büyükşehir Belediyesi, bu yıl içinde iki yeni arabalı feribotu hizmete .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar