5 Aralık 2016 Pazartesi

Konsolosluk randevu sorgulama

Yabancı Vatandaşlar için Vize Ön Başvurusu Sorgulama. TÜRKİYE CUMHURİYETİ KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ. Konsolosluk Çağrı Merkezi gün saat. NOTERLİK Noter işlemleri.


PASAPORT Pasaport işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Umuma Mahsus Pasaport Başvurusu. Türk konsoloslukarından yapacağınız tüm işlemler için . Bu sayede her bir aile bireyi için randevu oluşturulacaktır. Yerlerin Doldurulması Zorunludur. Lütfen Bu Formu Sadece İngilizce Doldurun.


Bağlı olduğunuz Dış . Randevu almadan önce lütfen.

Fransa-Vizeleri websayfasında yer almaktadır. Başvuru formunuzu doldurduktan sonra Vfs Global online randevu sistemi . Schengen vize başvurunuz için randevunuzu almadan önce dikkat edilmesi gerekenler;. Seyahatinizin başlangıç tarihine 90 . ELEKTRONIK RANDEVU SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ! Başvuru sahibinin ikamet adresine en yakın konsolosluk seçilir. Bulgaristan turistik, ticari vize randevu.


Oluşturulan randevuyu iptal etmeniz gerekirse, lütfen randevu tarihinizden saat önce iptal işlemini . Vize başvuru merkezleri vize müracaatlarını randevu sahibi olma koşulu ile kabul etmektedir. Hamburg Başkonsolosluğu adresi, Hamburg Başkonsolosluğu telefonu . Bu kişilerin mülakatları yalnızca Çarşamba günleri ve randevu ile yapılmakta olup, vize . Ekspres vize uygulaması ile daha kısa bir sürede vize randevusu. Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ve dünya genelindeki diplomatik- konsolosluk temsilcilikleri ile İtalyan Kültür Merkezleri tarafından yürütülen . Oturum İzni) sahibi yabancıların vize.


BAŞVURUNUZU YAPTIKTAN SONRA SİZE VERİLEN TURUNCU BAŞVURU FİŞİ ÜZERİNDEKİ OSPTR. LE BAŞLAYAN REFERANS .

Gerekli belgelerinizi hazırlayın. Biyometrik kaydınız için parmak izinizi verin. Vizenizi indirebileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. Adım Adım Vize Başvuru Rehberi 1. Aşağıdaki vize kategorilerinden uygun vize tipini seçin.


Ehliyetini değiştirmek isteyen sürücüler online randevu sisteminden. Türkiye Cumhuriyeti Yurtdışı Temsilcilikleri . Kanada Vize müracaat prosedürleri randevu sistemiyle çalışmamaktadır. Nüfus ve Vatandaşlık . Amerika vize randevunuzu iptal edebilme hakkınız her zaman vardır.


Vize, oturum, aile birleşimi, Alman pasaport kimlik yenileme, soyadı beyanı, adres tespiti ve diğer konsolosluk işlemleri için telefonla randevu alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar