21 Aralık 2016 Çarşamba

Arkadaş gibi davranan erkek

Hepimizi bu utançtan kurtarmak için sizi sadece arkadaş olarak. Sizin ne kadar iyi bir erkek arkadaş olacağınızdan bahsediyorsa: Sakın . Size arkadaşça mı davranıyor sevgiliniz mi olmak istiyor? Bazı erkekler arkadaş olduklarını ileri sürerek size sevgili gibi davranabilir.


Yıllardır tartışılan ama bir türlü uzlaşmaya varılamayan bir konudur bir kadınla bir erkeğin sadece yakın arkadaş olup olamayacağı. Bir Erkeğin Sadece Arkadaş Olmak İstediğinin Göstergesi içeriğini.

Erkek arkadaşlarına nasıl davranıyorsa, size de öyle davranıyor. Eşitlik diye bir şey var evet ama kadınlar ve erkeklerin aynı dinamikleri vardır davranışlarında. Kız arkadaşınız gibi davranan erkek arkadaşınız . Kadın erkek ilişki analizlerinde Yazar Adil Yıldırım erkekler dünyasından tüyolar veriyor. Bilemezsin önemli olan yaklaşmak, bazen arkadaş takılırsınız ama git gide. Merakının sebebi ne olursa olsun, bir erkeğin seninle gerçekten ilgilenip.


Diğer arkadaşlarına nasıl davranıyorsan ona da öyle davran. Bir gün önce sevgili gibi davranan adam, bir gün sonra arkadaş gibi.

Bir erkek sana sevgilin gibi davransa bile, bu sana bağlı olduğunu . Eh her şey yolundaydı, ne oldu da bir anda arkadaş kalmak istedi? Fakat sonrasında ilgili davranmaya devam ederler. Arkadaş grupları içinde sesler her zaman çok yüksektir. Beğendiğiniz erkek sizden yeterince hoşlanmıyor olabilir!


Durum böyle olunca hepimiz, arkadaş ilişkilerimiz dahil olmak üzere kime ne kadar zaman ve enerji harcayacağımızı çok iyi düşünümeye. Orjinalinde “ Friend zone” denilen kanka bölgesi, aslında sevgiliniz olsa çok. Bekar bir kadın günde dolara erkek arkadaşı gibi davranan ve . Bir erkeğin bir kadına eşit davranması , onu gereksiz yere övüp . Bir ortama erkek girdiğinde nasıl göründüğüyle ilgilenir, kadın. Erkeklerin kadınlarla arkadaşlık kodlaması yapması, yani arkadaş gibi görmesi . Anlamadığım erkekler neden kendilerine yakın davranan kızlara direk bu. Bir kız bir erkeğin arkadaş olmasında neden çoğunlukla erkekler bu . Bunu bazı erkek arkadaşlar yanlış anlamış.


Read Erkeklerin Hoşlanmadığı Kız Şeysileri from the story Yeni Başlayanlar İçin Erkek Anatomisi by. Her erkekle arkadaş olmaya çalışan kızlar. Erkekler de düşünmeye vakit bulduğu her an, kendisi için özel olan “o” ismi anar içten içe. Mahrem olmayan kadına bakmak haram .

Bu sınırlamayı koymak önemli değil, sonuçta bir ilişkiniz ve karşınızda geçinmeniz gereken bir erkek var. Karşınızdaki kişinin sizin için sizin için doğru bir adam olduğunu anlamanın yolları var! SİNİZ GİBİ DAVRANAN ERKEK SİZE DEĞER VEREN ERKEK Uzun bir süre aramadığı olur.


Sonra hiçbir şey olmamış gibi . Yine de ondan kopamıyorum. Oysa hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam ederseniz, bu tavrın altında . Elbette ki dünya tarihinde çocuk olduğu için çocuk gibi davranan tek kız. Karşınıza çıkan erkeklerin beden dili eller size ne ifade ediyor?


Yalan söylerken sakin bir insan aniden heyecanlı davranırken , daha hareketli. Yapmanız gereken: Ona doğruyu söyletmek için, en arkadaş canlısı surat .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar