19 Aralık 2016 Pazartesi

Instagram profil bulma

Elazığ Belediyesinde görevli itfaiye eri düğününde gelin arabası olarak. Düğün gününü sabırsızlıkla bekleyen çiftlere unutamayacakları bir sürpriz. Düğün Günü Hediyesi Gelin Damat Tişörtü bu.


Burada damat bey gelini ilk kez görünce ağlıyormuş, gelin hanımın karşılığına bakın . Gelin Becky bu özel gününde çok özel biriyle karşılaştı.

Damat eşiyle birlikte kına gecesine giderken, yolda aracı durdurularak tutuklan. Tutuklama aile için sürpriz olmadı. Ağabey Ramazan Akboğa.


Gelin Sara Başak eşi olmadan düğün pastası kesti. Efendim düğünde damat annesiyle süpriz bir dans yapıyor misafirleri şaşırtıyor ve bundan gelinin bile haberi yok. Benzerler Yorumlar (7).


Türk kızıyla evlenen Uruguaylı damadın Montevideodaki düğününde arkadaşlarıyla birlikte sergilediği. DAMATTAN GELİNE SÜPRİZ.

DÜĞÜN , NIŞAN, KINA, SÜNNET. HER TÜRLÜ ÖZEL GÜN VE EĞLENCELERiNiZDE. Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın! Damattan Muhteşem Zeybek Show ( Gökhan Beter Photography ). Mutlu çiftin düğününde , damadın geline hazırladığı sürpriz dans gösterisi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Geline Düğün Sonu Süpriz Damat Şarkı Söyledi Canlı Canlı.


Damat ile Geline , Gelinin Kardeşinden dügün. Düğününe yetişemeyen damat geline kavuştu. Damat ve arkadaşları muhteşem bir enerji ile mezdeke oynadılar! O görüntülere gelen tepkiler:.


SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜK. Düğün öncesi, gelin damat odası, gelin damat girişi, ilk dans, nikah töreni, . Gelin Gamze Başlantı ise düğünün en güzel süprizi olduğunu ifade etti. Gelin ve damat düğün salonundan böyle ayrıldılar.


Arkadaşları sürpriz yaptı! Düğünde damat ve arkadaşlarından unutulmayacak Mezdeke dans şovu. Ayrıca gelin ve damata özel ders veriyoruz, çift oyunları ve açılış oyunları.

Damatla birlikte sahnedeyken tam bir dans arasında, önceden . Düğün günü gelin alması sırasında arkadaşlarının birçok eziyetine maruz . Genç çiftin düğün töreni Alyans Düğün salonunda yapılırken bu mutlu. Bir düğünün iki popüler kişisi, elbette gelin ve damattır. Farklı bir düğün yaratmak için birçok sıra dışı sürpriz hazırlayan birinin, masa süslemesi sadece vazo . Düğün telaşında olan arkadaşlar, damat beyler için düğün günü bir süpriz düşündünüz mü?


Onun haberi olmadan organizatör le görüşülüp . Düğün malzemesi uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Müstakbel Gelin Gelin Damat Motifli Takı Kurdelesi - Kırmızı-Beyaz. Sosyal medyada yayınlanan videoda, Özbek damat önce geline düğün pastasından yediriyor.


Pasta yedirme sırası geline geldiğinde gelin. Sürpriz Mafyası davetlilerinizi biraz şaşırtacak! Bu sırada damat , gelinin ağabeyi ve dayısı tarafından .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar