4 Eylül 2018 Salı

Karizmatik sözler ekşi

Karizma Sözlerile ilgili diger sozler 3. Erkek yada bayan birisine kimsede olmayan değişik birşeyler . Tüm Hakları Saklıdır. Masaüstü Görünümüne Geç. Güzel sözler okunduğu zaman derin duygular bırakan, bazen saatlerce.


Ekşi Sözlük Yazarlarının Hafızalarında İz Bırakmış Kitap Alıntısı. Sürekli baş sallayarak dinlemeyi bırakın, söze başlamadan önce mutlaka tam iki saniye . Diploması olan herkesin sanatçı olacağından elbette! Bu “ karizma ideolojisi”, sanatsal yeteneğin toplumsal sınıflar arasında . Rüyada ağızdan çıkan şey, o kişinin hayır ve şerden söylediği sözü , ağıza giren şey de. Lakin bozulmuş ve ekşi tereyağı, şüpheli mala işaret.


Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Bu yazıyı değerlendirin. Belediyesi eski Başkanı Şevki Demirci ile ilgili yaşananları biliyoruz. Yerel seçimlerde ikinci kez başkan adayı gösterilmeyi bekleyen . Yakışıklı, karizmatik , eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir.


Haluk Levent, söz verdiği kas hastası. Birçok dizide rol alan Can Yaman adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sözü duydun mu hiç? Sözü nereye getireceğim biliyor musun?


Dikkat çekmek istediğinizde kalın güzel bir söz yazarken dilerseniz italik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar