28 Eylül 2018 Cuma

Bob marley sözleri onun ilk aşkı olmayabilirsin

Ama şu an seni seviyorsa daha ne olabilir ki? Daha önce aşık oldu tekrar olabilir. Ama şuan seni seviyorsa daha ne olabilirki? Tıpkı senin gibi oda . Aşk Sözleri ile ilgili diger sozler 1. Etiket: bob marley sözleri onun ilk aşkı olmayabilirsin. Güzel sözler , Burçlar, Film ve Dizi Replikleri, Aforizmalar ve Popüler Tweetler.


Iyitweet On Twitter Onun Ilk Aşkı Olmayabilirsin Son Aşkı Da. Dünya Güzeli Bir Sevgiliye Sahipti. Bob Marley Sözleri Onun Ilk Aşkı Olmayabilirsin - Özlü Sözler. Son sözleri “ Para hayatı satın alamaz” oğluna nasihat niteliğinde söylenmiştir.


Dünyanın en güzel ritmi, onun : senin için çarpan kalbidir. Onun ilki olmayabilirsin , sonuncusuda veya biriciği de. Yaralama onu , değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma ve. Onun için ilk , onun için son ya da onun için tek olmayabilirsin. Aşkın var olmadığı bir zaman hiç gelmeyecektir.


Aşk kum gibidir, onu sıkı sıkı tutarsan elinden gidebilir. Her yerde ona dair bir şeyler görüp duymamızın da etkisiyle hâlâ. Onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin herşeyi ver. Hemende anladı bob marleyin sözü olduğunu ya :D. Her ne kadar eski sevgilim olsa bile onun hakkında düzgün konuş.


Sizi bilmiyorum ama onun şarkıları, yazdıkları, söyledikleri bana huzur. Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir. Sitemizin bu sayfasında 13adet Aşk sözleri ve Aşk ile ilgili sözler. Ben onun vatandaşıyım. BOB MARLEY AŞK SÖZLERİ Yokluğunuzu hissetmeyeni, varlığınızla rahatsız etmeyin!


Ve bir gün kalem diyecek ki; bu kadar yazdığın yeter! Eğer ona değerse, vazgeçmezsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar