2 Ekim 2018 Salı

Erkekler neden bu kadar kıskanç

Arkadaşını kıskanmak, sevdiğini kıskanmak kıskanmayı kıskanmak. Peki erkekler neden kıskanır ? Kıskançlık kimilerine göre hastalık . Seven insan kıskanır ” klişesini bir kenara atıp, erkeklerin hangi eksikliklerinden dolayı kıskançlık yaptıklarını anlamamız gerekiyor. Her kadının bir erkeğin neden kıskanç olduğunu bilmesi gerekir.


Seven her erkek , kadınını kıskanır ama aşırı kıskanç erkeğin tedavi edilmesi gerekebilir!

Kadınlar arası (ve erkekler arası) kıskançlık genelde GÜÇLÜ OLANA yönelir. Erkek mi, kadın mı daha çok kıskanır ? SİZ ERKEK MİSİNİZ ARKADAŞ? Aslında kıskançlık olmadan kendinizi aşkın güçlü ve sürükleyici denizinde hissetmek imkansızdır.


Birini sevmek nedir ? Aynı şekilde erkekler de birlikte oldukları kadının güzelliğinden başka hiç kimsenin faydalanmasını . AŞIRI KISKANÇ ERKEKLER İLE İLİŞKİ YAŞAMANIN ZORLUKLARI ÜZERİNE. EN ÇOK GELEN SORU: ERKEKLER NEDEN GÜÇLÜ VE BAŞARILI .

Erkekleri anlamak isteyen kadınlara erkek ruhunun . Daha doğrusu istese de gizlenemez. Mutluluk bulunabilir, üzüntü zamanla akıp geçebilir ancak kıskançlık farklı. Eski erkek arkadaşıyla gereksiz bir biçimde anılarını paylaşmaya . Ancak kişi kendini korumak için neden böylesine sancılı bir zihinsel araca. Sevgili aşk doktorları.


Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum. Benim de size bir sorum. Evrim teorisine göre kıskançlık , kadın ve erkek için farklı evrimsel güçler tarafından şekillenmiş doğal bir tepkidir. Cinsiyet farklılıkları da insanın evrimsel tarihi . Koç Erkeği : Ateş burcudur. Güçlü ve yaratıcı bir yaklaşımı paylaşırlar ama ani etkilenmeler ve sonuçtaki kıskançlıklar ve kuşkular ilişkiyi yıkabilir Koç erkeğine . Başkalarıyla flörtleşmeniz Bundan başka hiçbir şey, bir erkeğin kıskançlık duygusunu tepeye çıkaramaz.


Eğer erkek arkadaşınız veya eşiniz çok fazla kıskanç ise geçmişte pek çok farklı . Aşırı kıskanç insanların özgüvenden yoksun olduklarını belirten Psikiyatrist. Kendine uygun, doğru partneri seçmek her kadının en büyük hayali. Dişi ve eril enerjilerin tabiatı gereği kadın ve erkeğin çoğu konuda birbirini anlaması . Kadınlardaki ve erkeklerdeki kıskançlığın sebepleri nasıl ve neden.

Ardından kendimize, “ Neden böyle oldu? Kadınlar neden kıskanır ”, bununla başla mesela denince, zaten . Aşk yaşamının belki de en can sıkıcı tarafı aşıkların kıskançlık duygusunun etkisiyle . Bu hakkı aşırıya götürerek . Kadınların kalbini kazanabilmek için neleri yapmalı, neler yapmamalı? Erkeğin kıskançlık yapması, özel yaşantıya müdahale etmesi . Bir erkek , annesine duyduğu sevgiyi eşine karşı hissedemez.


Bazı kızlar o kadar kıskanç ki rakip adını duyunca, 2-yıl sonra bile onu. Ama kıskançlık sorunuyla karşı karşıya kalırsak ne olur? Kadın veya erkek eşini neden kıskanır ? Adam neden kıskanıyor? Sırayla bizi ilgilendiren sorunlarla ilgilenelim.


Seven ve sevmeyen erkek arasındaki fark aslında açık ve net olarak . Yani kıskançken ne yaptığınızı ve neden kıskanç olduğunuzu anladınız, ama şimdi duruma farklı . Kullanıcılar tarafından paylaşılan bağlantılar. Oylamalar sonucunda paylaşımlar ön sayfaya çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar