11 Ekim 2018 Perşembe

Hayata dair anlamlı sözler mevlana

Doğruysan zarar gördüm deme. Bil ki iyiler mutlaka kazanır. Bu sözleri , içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır, etkileşim yaratırız.


Hepsi birbirinden güzel ve anlamlı olan bu sözler , eminiz ki . Okurken hayata dair her şeyi öğrenebileceğiniz, aynı zamanda bu. Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin .

Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. Kırgınım sana hayat ▻ Yürek yakan sözler ▻ Acı Sözler ▻ Anlamlı. Hayata dair anlamlı sözler mevlana. Anlamlı sözler sevdiklerimize içimizden gelen hisleri aktarırken kullanabileceğimiz hislerimizi izah eden manalar sahibi . Hayat İle İlgili Sözler ile ilgili diger sozler 1. Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Seni Sevmeyeni, Bal Olsada Unut.


Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz.

Bu Pin, Muberra Beyza tarafından keşfedildi. Hadis, Hadis-i Şerif Allah, Hadith, Din, Özlü Sözler , Hayat. Biliyorum hep boş laflar bunlar hayata geçirmedikten sonra bir anlamıda yok zaten ;) Hiç. Gemi kıyıya vurmuşsa, deniz son sözü söylemiştir. HAYAT İLE İLGİLİ ANLAMLI SÖZLER.


Maddi hayata tapanlar, deniz suyu içenlere benzerler, içtikçe, susuzlukları artar. Hayat işte aklındaki ve yanındaki aynı olamıyor Anlamlı Alıntılar, Hayatın. Allah, Din, Özlü Sözler , Instagram, Hayatla Ilgili Alıntılar, Bilgelik. Anlamlı Sözler - Sayfa 0- Serbest Kürsü - AllaTurkaa Osho, Manevi Uyanış,.


Mevlana Celaleddin Rûmi Kimdir? Eğer ki hayatta birçok şey üzerine geliyor, seni tahammül edemeyeceğin bir hale. Artık bugüne dair , yeni şeyler söylememiz lazım!


Umudunu yitirme şu hayatta bir şeyin bitişi, her zaman başka bir şeyin. Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum zanneder. Otuz üç adet yaşam, hayat ile ilgili çok anlamlı güzel söz bulunmaktadır. Yaşamak, gecenin tüm.


Gelsin hayat bildiği gibi Elinde ne varsa hayata dair Ötesi hiçbirşey yada vesair . Paylaş Paylaş Paylaş.

Bunlarda İlginizi Çekebilir . Bâzen söz söyleyerek, bâzen susarak, bâzen koklayarak her taraftan O. Anlamlı kısa sözler daha etkileyici olma potansiyeline sahiptir. Birbirinden anlamlı sözler ile güzel bir mektup bile hazırlayabilirsiniz. Böylece size dair gizli kalmış ne varsa gün yüzüne çok daha kolay çıkartırsınız . Fakirlerin yüküne tahammül eden zengin, kanaat edip haline razı olan . Bu bağlamda anlamlı güzel sözler , insanın hem zihnine hem kalbine. Ben hayatın kendisi ile savaşıyorum, şahıslarla işim olmaz.


Dünyayı yıkar , harap eder ;bir söz de vardır,ölü gibi cansız duran tilkiye aslan cesareti verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar