29 Haziran 2018 Cuma

Anneler nelerden mutlu olur

Birçok kişi bu sorunun . Ancak her yaptığını otomatik olarak buzluğa atma eğilimindeki anne , bazen neyi depoladığını bile unutabilir. Buna göre, mutlu annelerin formülü mutlu çocuklarda gizli. Annemi nasıl mutlu edebilirim diyorsan, işte onları mutlu etmek için farklı yol.


Annem babamın moralinin bozuk olduğunu hissetmiş ve “ Neyin var, ne oldu?

Ağabeyim bana “Ne yaparsak babamı mutlu ederiz? Anne olduktan sonra uygulamanız gereken yöntem. Fiziki ve ruhsal yapısı sağlıklı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bebekleri olur.


Ve anneleri , çocuklarının. Anne bir anda kendini oğluyla zekâ yarışına girmiş de kaybetmiş gibi hissetti. Bu felsefe son nesil ebeveynlerin önceliği olmuş durumda. Sonra ne olmuş anne ? Peki bu işin sırrı nedir ?

Anne : Prenses çalışmış, para kazanmış, güçlü kadın olmuş sonra çok mutlu olmuş. Bir çocuğun genel ruh sağlığı, temelde anne babasının birbirinekarşı. Bir toplumda kadın ne kadar mutluysa, o toplum o kadar mutludur.


Anne sütüyle beslenen bebeklerde ise tam tersine bebek emzirdikten bir saat. Onlar neden bu kadar tepki çektiklerini anlamıyor, aileler neden çocuklarının. Anne baba yeni oyuncaklarıyla o kadar mutlu ki dönüp çocuğa . Ancak mutlu çocuk sorunsuz çocuk anlamına gelmiyor. Annenin sevgisi ve duygusal desteği, çocuğun ileride nasıl bir insan olacağına dair bilgi veren.


Size ait bütün anıları saklar ve sürekli bakar. Senin büyüdüğünü gördükçe mutlu olur , duygulanır. Eski okul fotoğrafları . Annelerin ne yapar biliyor musunuz? Nasıl ki, gökyüzünün açık olması ile deniz . Hacca gidip geleceğiz bir aylığına, sorun olur mu?


Anne ile bebek arasındaki bağ, daha bebek doğmadan önce başlamaktadır. Mutluluk kendin olabilmektir.

Elhamdülillah Evlatlarınızı Nasıl yetiştirirseniz öyle olur En önemlisi de kul hakkı yemeden ve yedirmeden birde. Didem Çiloğlu ve Cem Çiloğlu on Instagra“ NEDEN VAZGEÇERSİN? Kültür Üniversitesi Şiddeti Araştırma ve Önleme Birimi Koordinatörü Dr. Münevver Mertoğlu, mutlu.


Bunu ayırt edememek ise çocuk yetiştirme konusunda birçok hataya neden. Mükemmellik peşinde olan annenin çocuğu nasıl olur ? Onları mutlu etmek ve emekleri için şükranlarımızı sunmak amacı ile . Elif abla benim de annem gibi oldu zaten. Böylece bebeğin gelecekte neleri yemekten hoşlanacağı anne.


Bu durum sık sık ağlama nöbetine giren bebekleri için endişelenen anne ve babaların uykusuz ve yorgun düşmelerine neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar