15 Ağustos 2017 Salı

Kolay vatandaşlık veren ülke

Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer orada doğmadıysanız hiç kolay değil. Ama bazı ülkeler var ki para verip vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Yalnız belli para karşılığında vatandaşlık veren ülkeler var. Cüzi miktarlarla ve farklı başvuru yolları ile ikinci bir vatandaşlık kolay bir şekilde alınabilir.


Gayrimenkul alana vatandaşlık veren ülkeler. AB vatandaşlığını almak nispeten daha kolay bir ülke olsa da, konusunda uzmanlık gerektiren bir ülke olarak .

Yatırım karşılığında vatandaşlık veren ülkeler hangileri? Kriterleri ve yatırım miktarları değişiklik gösteren ülkeleri sizin için derledik. Artık parası neyse verip , karşılığında başka bir ülkenin vatandaşlığını alabilirsiniz. Bazı ülkeler kendilerine yatırımcı çekmek için yarışıyor.


Teşvikler ise bazen çok cazip olabiliyor. Sağlanan avantajlar arasında vize muafiyeti de yer. Bu yolların başında gayrimenkul satın . Yurtdışına yerleşmek, oturma izni, çalışma izni, göçmenlik ve vatandaşlık konularına değindiğimiz yazılarımızdan siz de faydalanın.

Herhangi bir sebepten dolayı başka bir ülkeden vatandaşlık almak istiyor olabilirsiniz. Sizler için en kolay vatandaşlık veren ülkeleri listeledik. Belçika, en kolay vatandaşlık ülkelerden bir tanesidir. Her ülkenin şartları farklılık gösterebiliyor ve dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden vatandaşlık veren ülkeler listesindeki en popüler isimlere hep birlikte göz . Doğmadığınız bir ülkenin vatandaşı olmak Her zaman kolay olmayabiliyor. Fakat bazı ülkeler karşılığında para alıp size vatandaşlığını verebiliyor.


Bu yazımızda sizlere vatandaşlık alabileceğiniz parasız ülkelerden bahsedeceğim. Avrupa Birliği (AB) üyeleri arasında en fazla vatandaşlık veren ülke İtalya oldu. AB vatandaşlığı alanlar arasında ise Türkiye vatandaşları 5. Avustralya hayal değil ” gibi . Bu paketlere devlet işlerine kolaylık ve havalimanı transfer ücretleri de dahil. Dominika, Dominik Cumhuriyeti ile apayrı iki ülke ve 100.


Ankara Antlaşması ile Süresiz Yaşam Hak Başvurularını Durdurması . Biliyorsunuz ki bir ülkeye gidebilmek kolay gibi . Tapu Müdürlüğü, vatandaşlık için ila gün arasında onay verir. S: Herhangi bir ülkenin vatandaşı değilsem (vatansız, haymatlos) nasıl Türk vatandaşı olabilirim? Hala dün gibi geliyor.

Uğraşın, başarırsınız. Vatandaşlık almanın en kolay yolu evliliktir. En kolay vatandaşlık veren ülkeler içinde, resmi adı Dominik olan bu güzel ada, bozulmamış kumlu plajlara, yemyeşil dağlara, el değmemiş tropik yağmur . Arjantin çok kolay veriyor şart sene orada yaşamak.


Ama işte orda da şu an baya ekonomik sıkıntılar var. AB ülkeleri zor verir. Rusya sene yaşamak şartı var. Yasal prosedürü olmayan yada kolaylıkla göçmenlik yada vatandaşlık alınabilen ülkeler hangileridir?


ABD Başkanı Donald Trump, topraklarında doğan herkese vatandaşlık veren tek ülkenin ABD olduğunu savunarak bu uygulamayı . Malta 6bin Euro karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor. Memleket değiştirip, başka ülkeye yerleşmek isteyenler böyle baksın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar