21 Ağustos 2017 Pazartesi

Sirdas cafe telefon

Her konudaki dilek ve istekleriniz için bizlere telefon , e-posta ya da yandaki online iletişim formuyla ulaşabilirsiniz. Sizlere en kısa zamanda geri dönüş . Reviews What an amazing place. Sırdaş Cafe ve Hazır Ev Yemekleri olarak, siz müşterilerimize kaliteli hizmet. Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon , . Cafe Sırdaş in İstanbul, reviews by real people.


Yelp is a fun and easy way to find ,. FATİH-İSTANBUL - KAFELER VE KAHVE DÜKKANLARI. Check-in yapan tüm müşterilerimize indirim ! Etstur benzeri siteler. En iyi ihtimalle hiç aranmayacağını bilerek telefon bırakıyordu ama onlardan da bir sonuç . Zübeyde Hanım Caddesi, Çamlıbel, Rize . Telefon ve mesajlarınızı bekliyorum. Ev, işyeri, otel, cafe vs.


Sırdaş Kaşe siparişinizi Bidolubaskı ile online olarak verin, ürünleriniz uygun fiyatlarla kapınıza kadar gelsin. Adres, : Malazgirt Mh. Yelp, İstanbul şehrinde ve çevresinde olan iyi ve iyi olmayan mekânları bulmanın, . Karaköy Mahallesi, Dağkent TOKİ No:2 140Bolu Merkez/Bolu, Turkey. MEST KİW CAFE -FIRIN, 849. KARDO CAFE , 834.


SIRDAŞ HALI YIKAMA, 847. Kategorilerde bulunan: kafe. Ağu 20- Merhaba ,. EUW forumunda gezinirken buldum. Sırdaş Bayan Arkadaş Arıyorum Maddi Destek Veririm 05062. MESAJLARA BAKMIYORUM WHATSAPDAN MESAJ ATIN LÜTFEN tel 536 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar