18 Mayıs 2017 Perşembe

Laf sokucu mesajlar

Mesajlar , Güzel söz ve Kariyer tavsiyeleri hakkında . DDİA ediyorum bu laf sokan mesajlar beton etkisi yapar. Bana kullandığın o ağır laflar dönüp dolaşıp sana KDV olarak geri dönecek sen bunların hesabını yaparken ben sana gülüp geçeceğim. Laf sokucu sözler içeriğinde an ağır laf sokucu sözleri bulabilir bu sözleri. Arkadaşa laf sokucu sözler, sevgiliye laf sokucu sözler için aşağıda yer alan. Laf sokan kapak sözler veya laf sokucu sözler internette oldukça.


Laf sokucu mesajlar

Bu Pin, Bilgece tarafından keşfedildi. En güzel laf sokan sözü bir araya getirdik. This Pin was discovered by Sevcan. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Cette épingle a été découverte par Bahar.


Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Karakterin otururken sandalyeni mi çektiler, neden böyle oldun? Her şeyi bilmene gerek . Laf Sokucu Mesajlarile ilgili diger sozler 1. Decoration Leave a comment Views. Bazı durumlarda laf sokucu mesajlar oldukça fazla işe yarayabiliyor. Tam da kendi durumunuz ile uyumlu sözler bulabilir, istediğiniz laf sokucu mesajlarile . Arkadaşınıza, aşkınıza, patronunuza yada herhangi bir insana vereceğiniz gizli bir mesaj için laf sokucu kapak sözleri kullanmaya ne dersiniz.


Laf sokucu mesajlar

Buraya Tıklayarak Diğer kategorilere de göz atabilir, bu kategori için eklemek istediğiniz Laf. Size de hiç yüz vermeye gelmiyor. Boğulursan öldürürüm. Geceler Mesajı çok küçük görülse de bazıları için çok anlam ifade eder. Akıl İle İlgili Sözler, Akıl ile ilgili sözler mevlana, Akıl ile ilgili laf sokucu sözler, Akılla . Ağızdan laf (söz) çekme(çalmak): Bir kişinin bildiği şeyleri ustalıklı.


Bizler de en havalı sözleri, mesajları , lafları ve en cool sözleri sizler için bir araya getirdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar