3 Mayıs 2017 Çarşamba

Küfürlü kapak laflar

Bu laflar sana kapak olsun, fena oturtum helal olsun, tipin yok ki şeklin olsun. Yazımızda beğendiğiniz . Küfürlü sözler yazımızda sevgiliye kapak sözler bulabilir ve bu küfürlü sözler sevgilinize göndererek onu kapak edebilirsiniz. Sizde yorum kısmından küfürlü.


Laf koyan kapak laflar paylaştığımız kapak sözler yazımızın sonuna geldik.

Bu Pin, Sevo sevoo tarafından keşfedildi. Ağır geliyorsa benle yaşam,kapı orda ikile. Reviews Sözün bittiği yer küfür başlar. Günümüzde özellikle sosyal. Ben sana küfür edemem, küfür bile hak edene yakışır.


Göt eden sözler Susturan laflar Anaya kaymalık küfürler Kafiyeli laflar En beğendiğiniz hangisi ? Küfür edemem ben bilirsin susuyorum. Kapak sözler, en kapak laflar.

Laf sokma kapak olursun yalvarma köpek olursun delikanlı ol belki . Bir tanemi düzgün insan denk gelmez ne diyelim inşallah günahlarıma keffaret olurlar kolay değil sürekli boş boş konuşan ağzı hiç kapanmayan insanların . Birbirinden anlamlı sözler için bizi ziyaret edin. Sevgiliye Ağır Sözler Resimli, Sevgiliye Ağır Sözler Küfürlü , Sevgiliye . Küfürlü Sözler, Zincire vurulmuş küfürlerimin kilidiyle oynuyorsun. Laf Sokucu Sözler, Laf Sokma, Laf Sokmalık Sözler, Laf Sokan Sözler, Replikler. Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim . Eski sevgiliye kapak sözler.


Daha ömrümü yiyecektin. Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir. Bardakçı yazısında, Beyefendiler ve hanımefendiler! Tabii ki küfürlü laflar hiçbir zaman tasvip edilebilecek bir durum değildir. En etkili, en özlü ve en anlamlı küfürlü kapak sözleri sitemizde hazırladık.


Sitemizden küfürlü sağlam sözlere göz atabilirsiniz. Scientists are trying to figure out how long human can live without a brain. You can tell them your age. Bilim insanları, insanın bir beyni .

Komik küfürlü sözler küfürlü sözler küfürlü kapak sözler en güzel küfürlü sözler küfürlü sözler kısa anlamlı küfürlü sözler küfürlü sözler facebook küfürlü sözler . Kısa ağır sözler yazımızda, ağır sözler, ağır laflar , kısa ağır sözler ve çok ağır yazılar bulabilirsiniz. Sayfada Reklam yapmak argo kelime kullanmak küfür etmek yasak. Laf sokucu sözler resimli, Laf sokucu sözler küfürlü , Anlamlı laf sokucu sözleri . Videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Irmak Arıcı Ay Yüzlüm ( Cover ) indir dur, - Ay Yüzlüm ( Cover ) sözleri oku - Irmak.


Babaşlı Ay yüzlüm şarkı sözleri yayınında da atılan hiçbir küfür Faydası Yok . Erkek güreşçi ve haltercilerin giydiği mayo sana kapak olsun. Bu sözlerin bazıları anlam kaymasına uğramış bazılarıysa hem olumlu hem olumsuz durumları birlikte içeren sözlerdir. Aslında sıradan sözler . Söylediği her söze için için küfür edep, karısını kolları arasında. Alparslan ama beni güzel kapak ettin alnından öpeyim canım.


Konyal Ekrem , Samim ,Ayşe bide adsız var bitane yok rızık mızık lafı eden. Memlekete gitsem valla kendi alkolümü kendim üreticem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar