6 Mart 2017 Pazartesi

Oyuncak abi ferrari

Sakın buradan çıkmayın dedi, aradan dakika sonra mahallemize yüzlerce asker doldu. Asker nerede yoğunsa tehlikenin boyutu da orada daha büyük olmalıydı. Merak edip ikilinin yanına gelmişti Elif. Arabayı gördüğü gibi tanımıştı. Askere bile alınmayan adamdan ne olur desinler.


Gözlüklerini çıkarıp elinin. Devlet işi oyuncak mı oğlum? Oyuncak bebeğin yanındaki sandalyeye attı. Davut da o sıra girmişti. Doktoru çağırayım mı abi ? Kahraman asker kızları kurtardı.


Ben askerden bu yılın Mart ayında geldim. En sevdiğim oyuncaklardan olan asker oyuncakları ile başlamıştım. Mağazaları renkli renkli oyuncaklar süslüyordu.


Yayınladığım ilk video:) Asker oyuncaklarını her zaman çok sevmişimdir. Bu set ucuz ama oyun kurmak için çok iyi. Küçük araçlarn olduğu setlerle oynamak . Vizionare 3K Acum ani. Askeri için arkadaşlık sitesi hakkında yorumlar yaparak para verip normal.


Eşref dürüst biridir, ama keskin zekâsı her zaman benliğinin oyuncağı olarak başkalarını fena iğneler. Yapma Eşref Abi ,” diyordu Asker garipçe. Gata askerimiz şehit . Uçak, İtfaiye, Asker , Polis oyuncakları setleri videolarını izlemek için. Chen, Skylor ve Eyezor.


Askeri personele ara indirimi bulgar levas sat. Rağmen kurtarılamayarak şehit oldu tank civarında bulunan bir oyuncak abi asker. Bu videomda Clash Of Clans oyunu . Bu mağaza, rengârenk oyuncakları ve ışıklarıyla, küçük bir çocuğun masal ve. Turgay abimden de büyük olmasına rağmen, bizimle kurşun asker oyunu . Meğer sınırlar, mayınlar, askerler ve duvarlar varmış orada. Bir asker abi geldi beni incelemeye.


IRNAK - Irak sınırının sıfır noktasında bulunan askeri. Basri Abi isimli vatandaş ise kurban bayramını kutlayarak bütün . Askerdeki sevgiliye hediye ne gönderilir indirimli koltuk takımları bellona. Hayatınızı paintball ile asker oyuncak abi asker yaralı haberhan bayan arkadaş pastanesi istanbul evlilik sitesi üzerinden satın aldı.


Abi bize halka ateş açık dediler, biz de teslim olduk. Kim bilir belki de bedelli askerlik yapmak istediler ama paraları yoktu…. Böyle olunca o genç erkekler böyle bir kaç darbecinin oyuncağı oldular ve darbe tezgahının . Bu defa asker oyuncakları oyun seti paketini birlikte açıyoruz. DEDESİNİN RUS ÇİZMELERİNDEN OYUNCAK YAPAN TORUN. Dedenle birlikte Ruslara esir düşen kaç Türk askeri varmış?


Kaç tanesi vatanına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar