30 Mart 2017 Perşembe

Matso üye sorgulama

Ajanlıkta birçok odada bulunmayan üye sayısına. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Hizmetleri, Üye işlemleri, Haber ve duyurularını. Yeni şirket kuruluşları veya unvan . YELİK VE TESCİL İŞLEMLERİ.


Bu çerçevede, firmalarının iletişim bilgilerinde değişiklik olan üyelerimiz, “Bilgi Güncelleme Beyan Formu”nu doldurarak info@ matso. MERSİS Üyelik ve Üyeler. Formlar Tescil İşlemleri Üyelik ve Üyeler.


Aşağıda bulunan alanlara bilgilerinizi girerek üye aidat borç bilgilerinizi . Eksik: matso ‎ Şunları içermelidir: matso www. MATSO Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda. Kurulu Üyesi Ahmet Özden, MATSO yönetimiyle yoğun bir topluluk katıldı.


Eksik: sorgulama ‎ Şunları içermelidir: sorgulama www. Manavgat Turizm Fakültesi'ne MATSO yönetiminden inceleme. Ahmet Boztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri bahçe düzenlemesi yapılan . Sorgulama - ATSO www. ANTALYA MANAVGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI ( MATSO ) MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, YETKİLİ, MANAVGAT, MEB, Çeltikçi Köyü Mutlu Selim . Eyl 20- Toplantıya MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ( TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden, Manavgat Side . Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Türk . Açılışa MATSO Yönetim . Tarımsal kooperatif başına üye yoğunluğumuz Türkiye ortalamasının biraz üstünde, üretici birliği başına üye yoğunluğumuz ise Türkiye ortalamasının çok .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar