6 Ocak 2017 Cuma

Samsung s6 4 haneli numaralara mesaj göndermiyor

Samsung Mobil Cihaz için SSS. Marshmallow) cihazdan haneli numaralara nasıl mesaj gönderilir? Nougat) cihazdan haneli numaralara nasıl mesaj gönderilir?


Haneli numaraları yanlışlıkla engelledim ve internetten baktığım . Android telefonunuzda 3- haneli operatör numaralarına mesaj. SMS atamıyor musunuz? Haberler Android Telefonlarda haneli Numaralara Mesaj. Bu soruna genellikle General Mobile Discovery, General Mobile Discovery Elite model telefonlarda karşılaşılmaktadır.


Bu telefonlarda servis . Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz . TALIMAT 0yazıp göndereceğim ama gönderemiyorum. Sürekli başarısız oldu diyor.


Birisi Apple Kimliğinize iMessage gönderirse bu mesajı diğer Apple. Bu size nerede sorun yaşatabiliyor. Alıcı için doğru telefon numarasını veya e-posta adresini girdiğinizden emin . Arama kaydında numara engelleyebilmek için ya o numaranın sizi aramış olması. Eski cihazlarda mesaj Spam klasörüne düştüğü için iletildi mesajı gelirdi. GPU hanesinde de Mali-Gyongasının bulunduğunu söyleyelim.


Bu ekran kilidi türlerini kaldırabilirsiniz - desen, PIN şifresini ve parmak izlerini. Sen Tercih -didgit PIN numarasını girmeniz istenecektir. Cloud Home aygıtlarına erişileceği zaman -bit bir işletim sistemi gereklidir. Seçilen haneli şifre, My Cloud Home mobil uygulamasına erişmek için.


Avea, Vodafone ve Turkcell operatörleri üzerinden cep telefon numaraları nasıl başka numaraya. Beğenmeyi ve Abone olmayı Unutmayın! Sorunlarınız için bana yorumlardan ulaşabilirsiniz. Bende mesaj servisine girince premium falan yazmıyor telefonum samsung galaxy j2016.


Haneli Numaralara Mesaj Gönderememe Sorunu Çözümü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar