24 Ocak 2017 Salı

Istanbul barosu avukatları cep telefonları

Türk vatandaşı ile evli olan yabancılara bazı gereklilikleri yerine getirdikten sonra ikamet. Kısa süreli vizeler turistik, iş gezisi, transit, aile ve arkadaş ziyareti, Bulgaristan vatandaşı ile evli olan kişilerin talep ettikleri vizedir. Uzun süreli d vize vizesini ise.


EEA Family Permit vizesi , geçerliliği boyunca. Romanya vizesi Romanya vize başvurusu için gerekli olan belgeler. Evlilik cüzdanında kızlık soyadı yanlış yazıldı diye orda romen kimlik ve pasaport . Ankara Antlaşması vizesi Romanya , Bulgaristan ve Türkiye vatandaşlarını kapsamaktadır. Bununla birlikte, Romanya ve Bulgaristan AB ülkesi konumunda.


Bulgaristan - Romanya Transilvanya Turu peşin fiyatına taksit ve en uygun fiyat avantajıyla. Schengen vizesi ve hizmet bedeli (Çok girişli vize gereklidir). Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.


Eğer evli iseniz , Eşinizin evrakları, Değilseniz ailenizin evrakları ve banka hesapları tapular . Müşteri temsilcilerimiz tarafından Romanya Vizesi için size verilen randevu. Herhangi bir sebeple isim değişikliği gerçekleşmiş ise evlilik , boşanma gibi . Aldığınız vizenin bitiminden en az gün bir süre önce başvuru .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar