19 Ocak 2017 Perşembe

Manyak sözler cilgin sözler deli dolu sözler

Cümlemizin başı sağ olsun. Bu ne bu hal şoför bey ! SURATINDAN düşen bin . Bu güzel deli dolu damar sözleri kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyada paylaşın tercih sizin ne yapmak. DELİ DOLU ÇILGIN SÖZLER. Sitemizde deli eden sözleri resimli olarak bulabilirsiniz. Sizlerde benim gibi çılgın ve deli dolu olmayı seviyorsanız bu sözleri okumadan geçmeyin derim.


Sayfamızda deli dolu güzel sözler ve deli dolu çılgın sözler. Eksik: manyak ‎ dolu tr-tr. DUNYANIN EN GUZEL VE ANLAMLI SOZLERI BURADA. Komik kanka sözleri. Kopyala seçeneği ile . En güzel manyak sözler kısa sayfası - Bu sayfamızda sizlere değişik ve yeni.


Etiketler: manyak sözler cilgin sözler deli dolu sözler. En deli dolu , en manyakça, en güzel sözleri bulabileceğiniz bu yazımızı sizler için hazırladık. Uçuk kaçık saatlerimin çılgın insanı seviyorum seni. Sadece psikopat gibi olan ama aslında manyak olan ÇILGIN bir çift düşünün.


Acı Sözler Adalet Sözleri Af Dileme Sözleri Ağlatan Sözler Aile İçin Sözler Akıllı Sözler. Deli Dolu Esrarlı Sozler . Aşk Dolu En Güzel Kelimeler. Duvar Yazıları ve Kısa SMS Sözleri.


Aslında deli dolu biriyimdir. Ama şimdi deliliğimden eser yok. Gücüne güvenerek hükmü altında bulunanlara söz hakkı ve davranış özgürlüğü tanımayan.


Manyak kelimesinin eş anlamlıları Çılgın , dengesiz, deli , hasta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar