24 Kasım 2016 Perşembe

Muratbey kaşar

Muratbey kaşar

Tam yağlı taze kaşar peynirini kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Muratbey Naturena Herban Dilimli 2G. Hemen sipariş verin ister kapıda nakit ister kredi kartı ile ödeyin. Fırsat bitiş tarihi:. Bu yüzden miktarına dikkat edilmelidir.


Muratbey kaşar

Tüketileceği zaman, 2 . Satın aldığınız ürünleri, 15 . Qudal damgalı muratbey taze kaşar peyniri, sadece kahvaltıda değil, ara ve normal öğünlerde de farklı sunum alternatifleriyle sofralarda farklılık yaratıyor. Amasya Merkez Çelikler Market sanal market alışverişi. Stok Durumu: Stokta Yok. Categories: Marketplace, OliveCheese. Di̇ğer Peynir fiyatı ve özellikleri, Süpermarket kategorisinde.


Sosyal Medya Hesaplarımız. Bültenimize abone olun! Tüm market ürünleri artık istegelsin ile bir tık uzağında. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. Kaşar Peynir 4Gr 195₺.


Muratbey kaşar

Alternatif Ürün Tercihleri. Sipariş verdiğiniz ürünlerden birinin stoklarımızda bulunmaması. Kapıda Öde, Keyfine Bak. Protein içerdiğini görüyoruz.


Bu haliyle, daha yüksek oranda . Eminim, Murat beyin kendisinin bile yemediği kaşardır. Hatta kaşar bile değildir ancak taklidini yapıyordur. Yöresel ürünlerimizin yanında dilerseniz sütaş,pınar, muratbey gibi firmalar . KASAR 4GR ADET TANIMSIZ.


Muratbey kaşar

Eski kaşar 12ila 15gr arası. TL KDV Hariç: 5000TL. En son kaşar rendesi ile kaplayıp 200C dereceli fırında üzeri kızarana kadar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar