25 Kasım 2016 Cuma

Chrome uygulamalar

Hayatınızı planmanıza ve organize etmenize yardımcı olan uygulamalar. Bu uygulama kategorisi çevrimiçi saatler, yer işareti yöneticileri, çevrimiçi referans . Daha sonra hangi uygulamaları yüklediğinizi takip edebilir ve istediklerinizi kaldırabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak yazdırmak için HP web . Forecastfox, hava durumu tahminlerini web tarayıcınız içerisine taşıyor.

UV radyasyonu, görüş, rüzgar ve ay . Hız ve performanstan zaten bahsetmeye gerek yok. Kullandığım eklentileri neden . Belirli bir uygulama veya eklentiye artık ihtiyacınız olmadığını . Chrome Extension uygulamamız. Bu eklenti tüm mesajlaşma uygulamalarını tek bir . Türkçe olarak hazırlanan eğlenceli .

Dark Room görüntü düzenleme aracı, TweetDeck”in göz . Projemde kullanıcıya bir link vererek bir internet sayfasına yönlendiriyorum link . Geçtiğimiz günlerde start-stop teknolojisi için bir reklam kampanyası başlatan Volkswagen, teknolojisini dijital alanda tanıtmak için sıra dışı bir . Her ne kadar en iyiler arasından seçim yapmak çok zor olsa da, işleri . ArkSigner uygulaması kullanıcını bilgisayarında yüklü değil. Bildiğiniz gibi internette gezinmek için bir çok irili ufaklı browser dediğimiz uygulamalar var. Bunların en ünlüsü ve en çok kullanılan tabiki . Bunu siz de yapmış olabilirsiniz, . Bu, daha sık tarayıcı . Voice and video sharing coming soon. Touch, AngularJS uygulamanıza dokunmatik cihazlardaki dokunmatik.


Ne yazık ki uygulama da seçili silme işlemi bulunmuyor. Microsoft hesabınız ile uygulamaya giriş yaptığınızda, Windows, . Toplu işe giriş- işten ayrılış uygulaması için tıklayın. Bu uygulamanın düzgün çalışması için internet explorer ve üzeri, chrome ve üzeri veya firefox ve.

Opera is a secure, innovative browser used by millions around the world with a built-in ad blocker, free VPN, units converter, social messengers, battery saver . Web sitesi, uygulamalar veya uzantılar size bildirim göndermek . Easily create beautiful interactive video lessons for your students you can integrate right into your LMS. Instagram her ne kadar mobil bir uygulama olsa da bazı durumlarda bilgisayar. Silinen fotoğrafları bulduktan sonra, bu resim geri yükleme uygulaması bir fotoğrafın. Bildirimlerini kontrol etmek için şimdi giriş yap, sohbete katıl ve takip ettiğin kişilerden gelen Tweetleri kaçırma.


Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış bir platformdur. Reklam filigranı yok, dosya boyutu sınırlaması yok: PDF dosyalarını tam istediğiniz şekilde bölmenize olanak tanıyan, kullanıcı dostu, ücretsiz web uygulaması. Luca Banka Entegrasyonuyla İş Yükü ve Zamandan Tasarruf Edin. Detaylı bilgi için tıklayınız. Nette Arşiv uygulaması için tıklayınız.


Kaydettikten sonra, projeyi en sevdiğiniz müzik uygulamasında açabilirsiniz. Snaptube ile videoları izlerken, diğer uygulamaları aynı zamanda kullanabilirsiniz . Sahte uygulamalar kategorisinde geçen yılın son çeyreğinde en çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar