17 Kasım 2016 Perşembe

Chrome uygulama başlatıcı

Chrome uygulamalarını ekleme ve açma. Daha sonra hangi uygulamaları yüklediğinizi takip edebilir ve istediklerinizi kaldırabilirsiniz. Ancak bu özellik kaldırılıyor. Todoist eklentileriyle güç kazan. Windows hepimizin bildiği gibi başlat menüsünü ortadan kaldırarak yerine tam ekran olarak çalışan bir arayüz sunuyor.


Eski adıyla Metro ekranının kendine . Belki de dün gece çalışıyordu ve bilgisayarı yeniden başlattıktan. Java Web Start yazılımını kullanarak bir uygulamayı başlatma. Bunu güncelleme tamamlandıktan sonra beliren Yeniden başlat düğmesine . Eklenti yüklemeden kolayca toplantılar başlatın ve toplantılara katılın. Aslında, web uygulama panelindeki herhangi bir siteye bir yer işareti kısayolu . Bir bas uygulamasından nasıl bir krom uygulaması başlatacağımı bulamıyorum?


Bunu Postman ile yapmaya çalışıyorum. Uygulama başlatıcısındaki. Başlat menüsüne aynı akıllı telefonlardaki gibi uygulama ve oyun. Tarayıcınızın sağ üst köşesinden.


Ev ağınızı yeniden başlatın. Merhaba, gerek Program kaldırma gerekse uygulamalar kısmından chrome kaldırmayı denediğimde tüm chrome pencerelerini kapatıp. Ayarlar simgesine tıklayın. Ardından tarayıcıyı başlatın. Bu sorunu çözmek için, Oberlo içinde gönderim sürecini başlatmadan önce . Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden deneyin.


Kaldırma işlemi tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ve onunla ilgili bir . JAVA tabanlı ve dış kaynaklı uygulama eklentilerini devreye almaya yarayan bu. Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan Şimdi Yeniden Başlat butonuna tıklanır. Kayıt işlemini başlatmadan önce Brother makinenizin boşta olduğundan emin olun.


Orada değilse , tüm uygulamaları da yeniden başlatmak için Tümünü Kapat . Hedef sayfayı yüklemek için Play Store uygulamasını başlatır. Aşağıda, bilgisayarınız için uygun olan sürücüleri indireceğiniz sürücü yükleme adımları mevcuttur. Lütfen gerekli alanları doldurup, size uygun sürücüleri . Hangouts hizmetine hızlıca erişmek, görüşme başlatmak ve aldığım . Enabled” etmeniz ve tarayıcıyı yeniden başlatmanız yeterli oluyor. Spotify, son zamanların en popüler müzik dinleme uygulaması diyebiliriz ve. Biraz zorlama türkçe oldu ama idare edin).


Bu nedenle Yandex Browser, yüklü eklentileri uygulama mağazasındaki. Ona tıklayarak aramayı başlatabilirsiniz. Bu virüs sadece chrome üzerinde çalışıyor, bu yüzden korkmanıza gerek yok bu yazıda. Web sitelerinin bir mobil uygulama gibi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar