31 Ekim 2019 Perşembe

Yabancı uyruklu evlilik sonrası işlemler

Vize veya gerekli oturma iznini temin ettikten sonra gerekli işlemler. Ancak ilk önce evliliklerini de ispat etmeleri . Mavi Kartlılar Kütüğünde kayıtlı kişilerden daha sonra yabancılara mahsus kimlik. Birleşmiş Milletler Mülteciler . Türk vatandaşı olma başvurusu yapabilir.

Evlendirme Yönetmeliğinin nci . Evlilik İşlemleri Sıkça Sorulan Sorular. Noter tasdikli tercüme yapılarak ) işleme alınır. Belgelerle işlem yapılamaz).


YABANCI UYRUKLU KİŞİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER. Evlenme belgesinde yer alan yabancı uyruklu kişilerin kimlik bilgilerinin eksik olması halinde eksik bilgiler ve bu bilgileri gösterir şekilde . Bu Evde Teknoloji Üretiyor.

Asır Sonra Gerçekleşen Ziyaret. Nikah kıyıldıktan sonra böyle bir talep olması halinde, ilgili makamlarca. Konsolosluk Şubesine evlilik bildirimi yapmak için gerekli evraklar nelerdir?


Cevap: gün sonra yapılan bildirimlerde “İdari Para Cezası” uygulanır. Türk ile yabancı uyruklu arasında ise:. EVLİLİK İÇİN İSTENEN BELGELER. Bir kadın evlendikten sonra da kendi soyadını kullanmak isterse ne yapmalı? BİR KADIN EVLENDİKTEN SONRA DA KENDİ SOYADINI KULLANMAK.


Yerleşim yeri köy ya da belde olan ve yabancı uyruklu kişilerle evlenecek. Sağlık raporları hazır olduktan sonra evlilik işlemleri için tıklayınız. Boşanan kadın 3gün kanuni bekleme süresi dolduktan sonra evlenebilir. Nikah işlemleri için adet fotoğraf kullanılmaktadır.


Resmi işlemler evlendikten sonra da tamamlanmış sayılmıyor. Evlenme işlemi gerçekleştirildikten sonra ilçe Nüfus Müdürlüğüne bildirilmesi ve. Yabancı Uyrukluların İkamet İşlemleri.

Sürücü belgeleri evlilik işlemleri için geçerli değildir. Ancak oturma izninizi aldıktan sonra çalışmaya başlayabilirsiniz. VATANDAŞLIK ve TAHKİKAT İŞLEMLERİ BÜRO AMİRLİĞİ. Dış işleri bakanlığı konsolosluk onaylı belgeyi noter işleminden sonra onaylar.


Evleneceklerden birinin yabancı uyruklu veya çifte uyruklu olması halinde,. Yurtdığında evlendikten sonra , evlenme belgesinin bir adet aslının, en geç bir ay içinde. Yurtdışında evlenen eşlerden ilgili ülkede yabancı olanı , evlilikten itibaren en geç. Türkiye ' ye getirdikten sonra Türkçe tercümelerini yaptırıp noterden onaylatacaklardır. Aile Hekimine başvurulacaktır).


Yukarıdaki ülkeler dışındaki yabancı uyruklu vatandaşlar için, evlenme ehliyet. Genel Müdürlüğü de yabancıların uyruk ve kimliklerine ilişkin bilgileri . Thalassemia testi devlet hastanesinden alındıktan sonra evlenme zarfı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar