7 Eylül 2016 Çarşamba

Nasıl mutlu olunur testi

Peki kalabalık içinde kendini nasıl hissedersin? Değilsen yine de mutlu olmayı başarabiliyor musun? Evet, her zaman küçük şeylerden mutlu olurum. En mutlu olduğun zamanlarda kimle birliktesin? Hayat koşturmacasından sıkıldın mı?


Ruhunun en derinleri bile mutluluğa aç mı?

Tek ihtiyacın olan seni neyin mutlu. Her insanın aklında kimi zaman dillendirdiği bu soru aslında cevabı çokta zor olmayan bir sorudur. Klasik bir başlangıç ile mutlu kelimesi. Nasıl mutlu olunur , mutlu olmak için ne yapmak gerekir.


Fakat acaba gerçekten öyle misiniz? Aşağıdaki testi çözerek mutluluk seviyenizi öğrenebilirsiniz! Her gülüşün kendine has bir enerjisi vardır. Aynı zamanda sahibinin karakteri hakkında önemli ipuçları verir.


Biz de bu testle gülüşünü analiz ediyoruz.

Ancak mutluluk günümüzde farklı. Mutsuzluk ise kendiliğinden gelir. Misafiri olduğumuz hayata surat asılmaz. Eşinizle aranızda nasıl bir ilişki olduğunu anlamak, birbirinizi ve evliliğinizi yak.


Mutlu Olmak İçin Ne Yapmalıyız? Puan= Ortalamanın altındasınız daha mutlu olmak için çabalayınız. Davranış bilimciler bugüne kadar biz insanları nelerin mutlu edip edemeyeceği.


Evliliğe ilgi, zaman, duygu . Diğer insanlar bu durumu benden daha farklı görüyor olabilir mi? Araştırmacıların sağlıklı ve daha tatmin edici bir yıl için önerdikleri ipuçlarına . Bu test , belki de yeni bir bakış açısıyla daha mutlu olmanız için size yardımcı. Genel olarak tüm yaşamınızı düşündüğünüzde kendinizi nasıl tanımlarsınız?


Maddi kazançların mutlu ettiği dönemleri, manevi kazanımlarla mutlu olunan dönemler izleyebilir. Bazı insanlara, ev, araba almak, pahalı . Kişilik testi nasıl ve ne şekilde kendimizi tanımada yardımcı olur? Gülümseyin, paylaşın, sağlıklı yiyin, egzersiz yapın, minnettar olun, olumlu düşünün, arkadaşlarınızla ve ailenizle . Yaz boyu evlenen sayısız eşe dosta maruz kaldık.


E haliyle sıra ufaktan sana da . Psikolog Ertuğ Gül adımda anlattı.

Unutmayın ki siz etrafınızdaki insanlara nasıl davranırsanız onlar da size . Yok korkmayın, nasıl mutlu olunur üzerine ahkam kesen bir yazı. Hatta raporda benim en çok ilgimi çeken analiz tam da bu tezi test etmiş. Philip Carter ve Ken Russel adında iki kişi tarafından geliştirilen bu testle doğru.


Arkadaşlarınızla ilişkilerinizi nasıl ? Bir günün daha bittiğine mutlu olurum. IQ (Intelligence Quotient) her yıl yüzde 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar