1 Nisan 2015 Çarşamba

Ciddi aşk

Ciddi aşk

Oyuncu Ekin Mert Daymaz,. DOSTA sahip olmaktır! Rüyada aslan görmek, yüksek mevkideki insanlarla dosluk kurulacağına işarettir. Dostluk sözleri yazımızda kardeşiniz gibi sevdiğiniz arkadaşlarınıza.


Ciddi aşk

Dostum dediğin iyiliğe götürür, karşılıksız . Dostun iIe karanIıkta yürümek kendi başına aydınIıkta yürümekten iyidir. Dostluklara mesken bu yürek aşklara değil, sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine , selamına, merhabasına muhtaç bu yürek. Merhaba ey dost bu gece de.


Dar günde kaç tane dostun yanında ise işte o kadar gerçek dostun vardır. Hazır Mesajlar Kardeşinin yapmadığı iyiliği gün gelir dostun yapar. Düşmanın en sevdiği hilesi, dostu dosta kırdırmaktır. Duygularımızı anlatmak, sürprizlerimizi daha anlamlı kılmak için özel günlerde ve bize özel bütün zamanlarda sevdiklerimize güzel sözler söylemek isteriz. Yüzüne bakıp da derdini hissetmeyen dosta , kelimelerin zaten gücü yetmez.


Birde yalnız içme, yanında kırk yıl usanmayacağın bir eşin, bir dostun olsun. Bu sayfada ölen kişiye özlem sözleri bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler. Bu sözleriyle de dostluğun sadakat gerektirdiğini anlatıyor.


Bedri Rahmi Eyüboğlu şirinde dostluğa duyduğu hayranlığı ve övgüyü dile getiriyor. La Rochefoucauld : Övgü yağdıranlar övülmeyi bekleyenlerdir. Hacca gitmemiş, hatta dinle imanla yakından uzaktan alakası olmayan zilyon küsur insanımızın birbirine Hacı, Hacım, Hacı abi diye seslenmesi . Güzel ve ibretli sözler.


Ciddi aşk

Mevlana dostluk (arkadaşlık) sözleri için. Yılın en güzel günaydın mesajlarını sizler için derledik. Sevgiliye günün ilk mesajını atmak isteyenler günaydın mesajında yaratıcı ve romantik . Yalnız degilimin mutluluguna kapılıyorsun. Bir dostun var diyorsun.


Hep kardesim olsun istemistim diye aptal aptal gülümsüyorsun. Sözleri – Övgü Mesajları. Ey insan yalnızlıktan şikayet etme sakın, öyle bir dostun var ki sana şah damarından daha yakın Osmanlica guzel sozleri burda . Haddini biImez güIüşIerim vardır benim. Elimi sıkarken sırtıma sapladığı bıçak. Dosta keyif, düşmana acı verir!


Düşünceler sözleri , sözler ifadeleri, ifadeler karakteri, karakterler kişileri . Kahve dostun muhabbetine, sevgilinin gözlerine, ve arkadaşın sohbetine içilir. Kendimi buldum dost yüreğinde. Beni benden alır dost sevgisi neyleyim.


Sustu yüreğim söyler gönül . Lütfen Önce Yeni blogumu Ziyaret Etmenizi Rica Ederim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar