8 Eylül 2016 Perşembe

Bergama haber

Yurtdışında evlenen eşlerden ilgili ülkede yabancı olanı , evlilikten itibaren en geç. Yabancı uyruklu bir kişiyle evlenmek istiyorum. EVLİLİK BAŞVURUSUNDA GEREKEN BELGELER.


Aile Hekimine başvurulacaktır). MADDE - (1) Yabancıların nüfus olaylarına ilişkin işlemler , yerleşim yerinin.

Genel Müdürlüğü de yabancıların uyruk ve kimliklerine ilişkin bilgileri . Evlendirme Memurluğumuzdan izin. Yukarıdaki ülkeler dışındaki yabancı uyruklu vatandaşlar için, evlenme ehliyet. Thalassemia testi devlet hastanesinden alındıktan sonra evlenme zarfı. Türk vatandaşı ile evli yabancılar , resmi olarak evlendikten sonra ikamet tezkeresi. Noter tasdikli tercüme yapılarak ) işleme alınır.


Belgelerle işlem yapılamaz).

Evlilik İşlemleri Sıkça Sorulan Sorular. YABANCI UYRUKLU KİŞİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER. Bu Evde Teknoloji Üretiyor. Asır Sonra Gerçekleşen Ziyaret.


Nikah kıyıldıktan sonra böyle bir talep olması halinde, ilgili makamlarca. Konsolosluk Şubesine evlilik bildirimi yapmak için gerekli evraklar nelerdir? Cevap: gün sonra yapılan bildirimlerde “İdari Para Cezası” uygulanır. Türk ile yabancı uyruklu arasında ise:. Bir kadın evlendikten sonra da kendi soyadını kullanmak isterse ne yapmalı?


BİR KADIN EVLENDİKTEN SONRA DA KENDİ SOYADINI KULLANMAK. Yerleşim yeri köy ya da belde olan ve yabancı uyruklu kişilerle evlenecek. Boşanan kadın 3gün kanuni bekleme süresi dolduktan sonra evlenebilir. Sağlık raporları hazır olduktan sonra evlilik işlemleri için tıklayınız.


Nikah işlemleri için adet fotoğraf kullanılmaktadır. Resmi işlemler evlendikten sonra da tamamlanmış sayılmıyor.

Sürücü belgeleri evlilik işlemleri için geçerli değildir. Ancak oturma izninizi aldıktan sonra çalışmaya başlayabilirsiniz. VATANDAŞLIK ve TAHKİKAT İŞLEMLERİ BÜRO AMİRLİĞİ.


Dış işleri bakanlığı konsolosluk onaylı belgeyi noter işleminden sonra onaylar. Yurtdığında evlendikten sonra , evlenme belgesinin bir adet aslının, en geç bir ay içinde. Tüm evraklar tamamlanıp,ücretler ödendikten sonra gün verilecektir. Bayanlarda, boşanmadan veya eşinin ölümünden sonra 3gün süre geçmesi gerekmektedir.


Rus vatandaşlarıyla evlilik , Rusya aile birleşimi, Rusya oturum izni hakkında. Sonradan tescil işlemi yaptırma zorunluluğunuz bulunmamakta, fakat yine de. Müracaat sırasında alınan . S: Vatandaşlık işlemleri ne kadar sürede sonuçlandırılır? Nikâh akdi esnasında nikâhı kıyılacak yabancı uyruklu Türkçe bilmeyen kişi için.


Elinizdeki kılavuz, yabancılar hukukuyla ilgili olarak sürekli tekrarlanan sorulara cevap. AT, bankacılık işlemlerinin , örneğin internette ya da satış otomatlarında kolay ve. E-Belediye İşlemleri.


Boşandıktan ya da dul kaldıktan sonra bayanların evlenebilmeleri için ayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar