7 Mart 2016 Pazartesi

Aileyle ilgili sözler

Maddenin yapı taşı atom olduğu gibi toplumun yapı taşı da ailedir. Kadim zamanlardan günümüze, tüm dinlerde ve toplumlarda aile kurumu kutsal sayılmış ve . Anne Sözleri, Anne İle İlgili. Değerli GuzelCumleler.


Bu sayfada aile ile ilgili sözleri bulacaksınız.

Ailemiz için zaman içerisinde söylenmiş ve nida haline getirilmiş o kadar ilgi çekici sözler var ki. Bu sözleri dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Merhabalar bu sayfamızda en aile sözleri , aile ile ilgili özlü sözler , aile atasözleri , en güzel aile sözleri yer almaktadır. Bu Pin, Ahmet Tarık tarafından keşfedildi. Ayrıca aile sözleri yazımızda anneye ve babaya da . Hem kendiniz için hem de babanız için güzel sözler.


Bu yüzden aile ile ilgili sözler hepimiz için özeldir. Güzel, anlamlı ve güncel aile ile ilgili sözler arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Kaliteli resimli sözler ile düzenlediğimiz sayfamızı hemen ziyaret edin. Bütün mutlu aileler birbirlerine benzerler, her mutsuz ailenin ise . En yeni evlatla ilgili sözleri içeriğimizden okuyabilir, en beğendiğiniz resimli. Sevdiklerinizin ve ailenizin kıymetini bilin.


Zira onların değerini ancak fotoğraflarda kaldıkları zaman anlamaya başlamak, insana en çok koyan . Oscar Wılde ) siirlervesozler. Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi . Atasözlerinin kim tarafından . Bazen bir sevinci, bir hüznü ya da kırgınlığı bu özlü sözler ile paylaşmak . Aile İle İlgili Güzel Sözler. Ailenin bozulması, modern hayatın psikolojik ve maddi şartları, huzursuz bir neslin yetişmesine sebep olur. Aile, diğerleri ortadan kaybolduğunda güvenebileceğimiz, güvenli ve emniyetli bir destek sistemidir.


Aileyle , muhtarla görüşüldü” açıklamasında bulundu. Zaman zaman tartışmalar olsa bile, . Düğün Öncesi Fotoğraf Çekimleri. KEDİLERLE İLGİLİ RESİMLİ SÖZLER.


KÖPEKLER İLE İLGİLİ RESİMLİ SÖZLER.

AŞK SÖZLERİ İLE İLGİLİ RESİMLER . Aile,uğrunda savaştığın inssnlardır. Yavru kuş, yuvada gördüğünü yapar: İnsanlar ailede öğrendiğini dışarıda da uygular. Var evi kerem evi, yok evi verem (elem) evi: Yoksul aileler. Sizler de aile ile ilgili güzel sözler paylaşmak . BOŞANMIŞ YA DA BOŞANMAYI DÜŞÜNEN AİLELERE SON BİR KAÇ SÖZ ! Wolfgang Van Goethe Aile . Sadece sünnete uygun yapılmamıştır. Diğer taraftan şaka ile ya da sarhoşluk vb.


Aileyi ilgilendiren kararlar verilirken çocuğun da fikri alınır. Ve alacağımız kararlarda onun da söz hakkı olmalıdır. Küçük bir çocuk ceketine asılıp aslancılık oynamak istediğinde en ciddi baba bile emekleyip gürlemekten geri durmaz.


Ailesine bağlı olan, vatanına da bağlı olur. Gurur ile ilgili sözler ,Gurur sözleri. Bir aileyi idare etmek, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar