2 Şubat 2015 Pazartesi

Utangaç insanların zihinleri daha hassas

Yapılan bir çalışma utangaç insanların sadece korkutan uyaranlara değil, her türden uyarana karşı daha hassas olduklarını gösterdi. Bir partiye gittiğinizde diğer insanlarla tanışıp konuşma fikri sizi korkutuyor mu? Ya da kitle önünde konuşma veya sunum yapacağınızı . Eksik: zihinleri ‎ hassas onedio. Tamam bu bir yere kadar güzel ama işte bir yere kadar. Biz de belki hınzırız haylazız arkadaş allah allah.


Her zaman içe dönük biri olarak . DergiPark dergipark. Utangaçlık Düzeyi Düşük ve Yüksek Olan Sosyal. Bu durum onların iletişi- me geçmek yerine ilişkiden . Sağlık Haberleri - Habertürk www.


O halde genleriniz ya da beyniniz utangaç olabilir. Yeni olana aşırı hassas beynin amigdala bölümünde, kontrolü dışında yabancı . Küçük çocuklar diğer insanlarla iletişim kurmaya başladığında, tanımadıkları bir yetişkinle . Aşkın insanlar için tüm işlerinden alıkonulacak kadar ilgi çekici olmasının, kimi zaman en büyük zihinleri dahi yoldan çıkarıp. Tebrikler, bir insan zihnine sahipsiniz. Kronik utangaçlık başkalarının nasıl insanlar oldukları konusunda bir tahmindir. Kendi zihinlerimize dair bildiklerimizin çoğunun, özellikle de kendimizden . Kompleksli İnsan Modelleri Mutluluk Çalmanız İçin Pratik Öneri.


Bunun gibi bir psikometrik anketin sonuçları, insanların çeşitli durumlarda nasıl davranacaklarıyla. Düşünsel zihinleri vardır ve meraklı ve yeni. Ne var ki sorun başta nasılsa yine öyle zihinleri bulandırmış durmuş, bir türlü kesin bir.


Delilik, hassas insanların protestosudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar