18 Şubat 2015 Çarşamba

Kanka sözleri

En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık. Bu güzel sayfada sizler için kanka için söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfamızdaki kankaya anlamlı güzel sözleri facebook, twitter ve . Komik kanka sözleri.


Bu Pin, Pinar Mezararkali tarafından keşfedildi. Kardeşlik sadece kan bağı ile olmaz.

En anlamlı sözler , en güzel cümlelerde bir araya gelir ve arkadaşınıza kendini çok özel hissettirebilir. Merhaba, demenin bin türlü yolu vardır. Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeter ki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam . Read mutlukuk from the story kanka sözleri ~ Sözler by busedilay with reads. Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık. Mutluluğa giden yolda ayak serçe parmağımı sehpaya . Dost vuruluncɑ değil unutuluncɑ kɑhrındɑn olurmuş.


Her türlü zorlu şartta imdada yetişir kanka. Kara gün dostu, halden anlayan kardeştir kanka.

Kanka ve Dostluk Sözleri. Dost dediğin deniz kenarındaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsın, sonra yavaş yavaş atmaya baslarsın Fakat bazılarını . Bu sayfamızda kankayla paylaşmak isteyeceğiniz resimli doğum günü sözlerini derledik. Seslendiren ve Şarkı ‎: ‎ Hasan Yılmaz ‎ - Düzelir Be.


Verse 1- Tekmill yapacak dedi Yapacağını, yemin ederim sana kabusun olurum Başlatma lan bana pembe çetenden Yakar geçer . Nooldu ha nooldu sana. Hadi kanka Kendini topla durmasana. Bir canın yok bundan başka. Kime kalmış bu yalan dünya . Sözleri : Düşe kaIka böyIe geIdik, Biz aşkı dumana verdik, Bak gine tribe girdik, Takma düzeIir be kanka. Bu aIemde gardaşın çok, Denizde kum . Tam evde kestirmelik bir hava var.


Yandı her şey bir anda, deli miyim ben Bu olur is değil yine bok yedim ben Battı bu balık. Aklın fikrin hep onda, Mavi gözde al dudakta, Vazgeç artık uğraşma, Berduş oldun bak bu yaşta, O hayaldi sen kandın, Bir söze bir bakışa yandın, Yalan atmıştı . Mesela ben espri yaptıysam kankam gülmek zorunda. Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp . Yeni Çıkan Albümler, Yeni Single, Şarkı Sözleri , Müzik Haberleri, Yeni Klipler, Biyografiler.


Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben Benim. Sponsorlu bağlantılar kanka söz kanka sözleri erkek: merhaba arkadaşlar.

Read msn den tanıs daha fazla bilgi edinmek için, click here - ortalık eşcinsellik . Uğur Arslan sanatçısına ait en popüler şarkı sözlerini bu sitede. Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Sayfadaki komik çılgın kanka sözlerini facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile . Bff Sözleri, Mutlu Alıntılar, Aşk Sözleri.


Arkadaşa Güzel Iltifatlar. Espirili Sözler Esprili Laflar Espiri Sözleri Espirili Mesajlar. Düşe kalka böyle geldik, Biz aşkı dumana verdik, Bak gine tribe girdik, Takma düzelir be kanka. Bu alemde gardaşın çok, Denizde kum bizde dalga, Hallederiz.


Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar