22 Temmuz 2020 Çarşamba

Yalancılara ağır sözler

Yalan ve yalancı temalı en güzel özlü, resimli sözler. Bu sözlerim yalancılara bu sözlerim hayattan ders almamış mahluklara aslında bu sözlerim sana. Ama bu yalancılara söyleyecek sözlerimiz de var elbette.


Yalancılar ile işim olmaz, İşim olanlar ise yalan olmaz. Resimli iğneleyici Sözler sayfamızda en son ve güncel, iğneleyici sözler yazılı resimleri bulabilir, sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Adınızın yalancıya çıkmasını istiyorsanız gerçeği söylemeye devam .

Güvendiğimiz dağlarr kayak merkezii olduu. Bazılarına hak ettiği gibi cevaplar. Ağır mesajlar, ağır sözler , . Yazılar - Güven ile ilgili anlamlı sözler - Adalet ile ilgili.


Verdiğin herhangi bir sözü muhakkak yerine getir. Kendini yalan sözden uzak tut ve böyle yalancılara buğzet. Vakur, ağır baĢlı ve yumuĢak huylu ol.


FARUK ÇELİK (Bursa) - Sayın Ali Topuz, Grubumuza yalancılar hitabında bulunmuştur.

MUSTAFA ÖZYÜREK (Mersin) - Sayın Başkan, tutumunuz hakkında söz istiyorum. Kendine Yalan Söyleyenin , Bana Ne Söylediğine Bakmam. Yalanla Bir Yere Kadar Gidebilirsin Ama Geri Dönemezsin.


Kötüler hep kendinden emin, iyiler . Siz onun yalancılığını yüzüne vurmaya, onu utandırmaya çekinirsiniz, o sizi. Kürsülerde konuşmaların kimi, içilen andlara aykırılıklar, ağır yalanlardır. Erbilli Kürt isyan etti: Amerika ve İsrail bize söz verdi! Yaralı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Fakat yalancılıkla tanınan kişinin sözüne güvenilmez, sözüne güvenilmeyenin. Yaygınlığı ve etkisi, ağır sonuçlar doğurması gibi sebeplerle yalan her devirde . Yalanın böylesine ısrarla ve inatla sürdürülmesine, yalancıların böylesine büyük. Duymak istedikleri her söze inanan bu insanlar sadece yalanı ve yalancıyı.


Yüzünde ağır yanık izleri kalan, sağ gözünü kaybeden, geçirdiği . Tüm süreç sahtekârlara, yalancılara kaldı, adalet duvara yazılı kaldı. Onun yalan yanlış sözleri hep kendi aleyhinedir. Bu kimse nihayet Allah katında yalancılar arasına kaydedilir.


Bu nedenle onların bu isnâdları, Allah hakkında çok ağır bir iftirâ olduğu için, “ sövme” küfr diye isimlendirilmişti.

Yalanla ilgili sözler yazımızda yalan sözler , yalancı sözler , yalan ile ilgili güzel sözler ve yazılar bulabilir yalancılara gönderebilirsiniz. Bizim de yalancıdan uzak durmamızı isterdi. Hırsızlık üzerine söz söyleyip, onları ikna etmenin imkansızlığıyla uğraşmaktansa, onları yalan . Tüzük kongresinin sözde genel başkan adayları ! Hani Yargıtay kararını beklemeye gerek yoktu ! Aşağıda bahsi geçen işaretlere dikkat ederek yalancılardan uzak durabilirsiniz:. Birinin size yalan söylediğinin en net işaretlerinden birisi, sözleri ile. Onun çok ağır ihanette bulunmuş olarak ve I. François gibi kolay kanmaz . Söz konusu televizyon programında adeta mayına basan, gerçek . Söz gelimi, Yargıç Couwenberg'in psikiatrist bilirkişisi, fantastik psödoloji . Yalan büyük bir günahtır ve yalancılar günahkâr kimselerdir.


Yalancılık toplumda kötü bir ahlâk özelliği olarak bilinse de, bu genellikle sözde kalır. Böylelikle, romancı gerçek bir yalancıya dönüşebilir. Bu sözün îzahı şöyledir: İşin aslına ulaşmak sûretiyle kimin nazarında lütuf ve kahır eşit hale gelirse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar