24 Temmuz 2020 Cuma

Tek başına tatil için öneriler

Kanatlarınızı açıp dünyayı özgürce keşfetmeye hazır . Solo, yani tek başına tatil , tam bir özgürlük hali. Solo tatilinizi daha stressiz ve eğlenceli hale getirmek istiyorsanız tek başına. Size o cesareti verecek önerileri yazımızda bulabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte tatile çıkmak ve yeni yerleri birlikte keşfetmek her zaman güzeldir.


Bununla birlikte tek başına tatil.

Tatile yalnız başınıza gitmek için korkusuz bir gezgin olmak zorunda değilsiniz. Bütçenizin tek başına yetmeyeceğini düşünüyorsanız belki de başka bir. Tatil yapmak kimileri için kalabalık etkinlikler olarak göz önüne gelmekteyken kimileri için ise yalnız başına anlamı olan zaman dilimleridir. Arkadaşlarınızla ya da aileniz ile tatile çıkmak ne kadar zevkli, eğlenceli olsada insan bazen tek başına kafa dinleyebileceği yerlere gitmek . Düşünülüp hayata geçirilmesi ise zorlu bir süreçtir.


Yalnız, tek başına tatile çıkmak ilk kez böyle bir şeye kalkışıyorsanız en başta size korkutucu gelebilir. Yazın gelişiyle birlikte Bodrum, Alaçatı ve Alanya gibi gözde tatil beldelerinde iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalık oluyor. Hafta Sonu Gezilecek Yerler yazılarıma da tek tek bakmanızı öneriyorum.

Başıma bir şey gelir . Baştan belirtmek istedim. Son bir öneri daha : Schengen vizeniz varsa veya Yunan Adaları . YAŞAM - SEYAHAT - Eskiden birçoğumuzun cesaret edemediği tek başına tatile gitme fikri son zamanların yeni trendi. Bu tatilde tüm kararlar sizin, bütçenizi ve . Biz de başına buyruk gezginlere, başlıca tatil yerlerimiz ve tek başına yapılacak aktiviteler için öneride bulunduk.


Belki de yalnız gezmekten en çok . Neden tatilde de başkalarının ihtiyaçlarını karşılayalım ki? Tek başına seyahat etmek için neden. Kişiden kişiye değişir ama tek başıma tatile çıktığımda sıkılmıştım.


Kış tatili , kafa dağıtmak için bir öneriniz var mıdır hocam . Bölgeden ziyade doğrudan tesis önerisi çok daha makbule geçecektir. Ancak tek başıma gideceğim için güvenli ve çok da ıssız. Peki tek başına seyahat edecek olanlar nelere dikkat etmeli? Tatil hikayelerimi dinleyen birçok kişi sohbetin sonunda aynı soruyu soruyor: tek başına sıkılmıyor musun? Solo Travel Akımına Katılacak Olanlara Öneriler.


Yoksa aylar öncesinden yapılan rezervasyonlara, beş yıldızlı açık büfelere dökülen o paralar hep boşuna. Gazeteden arayıp “Yalnız tatile çıkabilir misin?

Ben bu iş için biçilmiş kaftanım. Sanırım bekârların bir tatil sıkıntısı olduğunu kabul ettik. Sıra geldi bunu çözmeye. Yani tek başına tatil yapmaya.


Ben size bunun tüyolarını . Oysa, her tatili birbirinden ayıran deneyimlere yönelip, her birini ömrünün farklı bir “EN”i olarak. Günün doğuşunu izlemek zaten tek başına bile romantiktir. Haydi o halde, ocak ayı tatil önerileri ile seni mest edelim.


Ocak ayında tek başıma tatile çıksam ne tatlı olur! Olduysa bize edindiği tecrübesini paylaşabilir mi? Yada bu konu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Bu arada tek başına tatil yapmak eylemini . Seyahate çıkmaya engel bahanelerden biridir yola çıkacak arkadaş bulamamak, tek başına tatil olur mu derler genelde.


Evet, bir arkadaşın . En umutsuz olduğum dönemde bir arkadaşımın bahsetmesiyle ben de bu zehre dahil oldum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar