13 Nisan 2020 Pazartesi

Teknede evlilik yıldönümü

Boğaz turu eşliğinde teknede evlilik yıldönümü kutlaması ve akşam yemeği organizasyonları. Yatta evlilik yıldönümü için yat ve tekne kiralama fiyatları 9TL. Boğazda yatta evlilik yıldönümü organizasyonu ile evliliğinizin unutulmaz hikayelerine bir yenisini de Boğaz Çocuğu eklesin.


Teknede evlilik yıldönümü

Hayatınızı birlikte geçirdiğiniz ve sizin için çok kıymetli olan eşinize anlamlı bir hediye vermeniz için en güzel alternatiflerden biri olan yatta evlilik yıldönümü fikri. Firma olarak sizlere son derece harika ve bir o kadarda eşinizin hoşuna gidecek bir evlilik yıl dönümünü organizasyonunu teklif ediyoruz. Sadece tekne kiralama durumunda konuklar istediklerini getirebilir . Yatta sürpriz organizasyon içerikleri ile teknede evlilik yıl dönümü , sevgiliniz ile tanışma yıl dönümü ya da sevgililik yıl dönümü gibi önemli . Boğazında size özel teknede eşinize sürpriz evlilik yıl dönümü organizasyonu ile unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz.


Böyle bir sürprize bayılırım. Bu sözleri eşinizin ağzından sevinç çığlıkları ile duymak istemez misiniz? Eşinizle kırgın da olsanız her şey mükemmel de gitse bu günü . Bu sene evlilik yıldönümümüzde eşime harika bir sürpriz yapmak istiyorum. Kapalı bir mekan tercihi yapmak yerine bu sene açık ve güzel bir mekanda temiz. Uygun Yat Modelleri ile.


Bekarlığa Veda Partisi,. Günlük gezi turları,. Havai fisek volkan gösterisi,. NessYachting yat kiralama ile yatta evlilik teklifi, yıl dönümü, romantik turlar, doğum. Eşinizle baş başa, bir teknede , romantik ve unutulmaz bir evlilik yıldönümü.


Evlilik yil dönümü ,. Köprüde evlilik teklifi dışında evlilik yıldönümü , doğum günü ve özel gün . Profesyonel kadromuz ve bakımlı modern teknelerimiz ile kiralık yat taleplerinize en hızlı şekilde geri dönüş yapıyor, rezervasyonlarınıza zamanında ve güvenle . Koca bir ömre yelken açtığınız eşiniz, iyi-kötü her anınızda . Akşam yemeğinizi teknemiz mutfağında hazırlayıp sizlere sıcak servis ediyoruz. Boğaz köprüsüne lazer gösterisi vererek teknede ve yatta lazerle sürpriz. Sürpriz evlilik teklifi dışında lazer gösterisi ile evlilik yıldönümü.


Teknede evlilik yıldönümü

Guzel dilekleriniz için Cok teşekkür ederiz. Hayatınızın geri kalan kısmını geçirmeye karar verdiğiniz kişiye yapacağınız evlenme teklifi oldukça heyecan veren bir durumdur. Mürettebat, Mürettebatsız, Mürettebatla Birlikte. Evlenme yıldönümü kutlamalarını, muhteşem bir organizasyon içinde yatta.


Yıl Dönümü Kutlaması. Tekne Lokasyonu, Antalya. Kumsalda evlilik yıl dönümü organizasyonu, teknede evlilik yıl dönümü organizasyonu, iskelede evlilik yıl dönümü organizasyonu, butik otelde . Peki bunu nasıl sıra dışı ve unutulmaz kılabilirsiniz? Boğazda evlilik teklifi fiyatları, evlilik yıldönümü , doğum günü ve sürpriz organizasyonlar.


Teknede evlilik yıldönümü

EVLİLİK TEKLİFİ ORGANİZASYONLARIMIZ. YIL DÖNÜMÜ ORGANİZASYONU. Araba satışları tekne gibi, bahar ve yaz aylarında yapılıyormuş. Muhteşem bir teklife muhteşem .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar