29 Ocak 2020 Çarşamba

Sitemli sözler mevlana

Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, kusuru örtmeyi marifet edin kendine. Bu Pin, Mercan Kaya tarafından keşfedildi. Mevlana Sözleri hayatımızda önemli yerlere sahiptir.


Gayrı sözler tükendi dil kelepçelendi,halimi arza söze ne hacet gözyaşlarım dile geldi. Gönül Gözü Kör Olmuş, Akıl Nerde Kime Ne? Ben, kırılan kalbime duâ sürerim geçer de, .

Sitemli Sözler Resimli. Dini Sözler içeriğinde en yeni İslami sözleri bulabilir, sosyal medya. Sözler kategorimizde sevgiliye güzel sözler , mevlana sözleri , sert . Okurken hayata dair her şeyi öğrenebileceğiniz, aynı zamanda bu deneyim dolu hayat dersi veren sözleri sevdiklerinizle de paylaşabileceğiniz . Ben de onları karşıma alarak şöyle . Mevlanadan Özlü Sözler Mevlanadan Güzel Sözler Mevlanadan HArika resimli Sözler.


Bilmeyen ne bilsin seni gamlanma deli gönül, gönülden . Bu sayfada dosta sitemli , kırgınlık sözleri bulacaksınız.

Değerli GuzelCumleler. Vefasız dost yol kararınca hoşça kal diyendir. Bir cinayet işlemeden, az çok bir suç yapmadan böyle sitemi , bu zulmü dinsizler bile caiz görmezler” diyordu.


Söz söylerken bile ağzından kan geliyordu. Kabuğu kırılan sedef, üzüntü vermesin sana İçinde inci vardır. Her denizin incisi olmaz.


Gemi kıyıya vurmuşsa, deniz son sözü söylemiştir. Deniz bile olsan, yağmurda ıslanırsın. Bu uygulamada 2adet seçkin söz yer almaktadır. Sabır, ya da dayanç, zor koşullar altında cesaret ve metanetini yitirmeme duygusudur. Sayfayı Aşağı Doğru Kaydırın.


Mevlânâ Hazretleri,müritleriyle . Adam, her an ona kötü sözler söylemekte, lanet etmekte idi. Ne fakiri aç gördüm ne zengini tok Hedefine varır elbet doğru ok. Misafirsin bu hanede ey gönül umduğunla değil bulduğunla gül hane sahibi ne derse o olur ne kimseye sitem.


Resimli yazılar serimize damar ve sitemli yazılı resimler arşivimiz ile devam. Dosta sitem sözleri mevlana.

Gelin kayınvalide problemleri evlilik hayatını zannedildiğinden çok fazla etkiliyor. Esiniz hanimini calistirmak istemiyorsa herhalde . Hane sahibi ne derse o olur, Ne kimseye sitem eyle, Ne üzül. Resimli Güzel Sözler Resimli Güzel Mesajlar Pek Güzel …. Zulümde de ihtiyarımız vardır, sitemde de. Mal ve mülk, zenginlik temalı en güzel özlü, resimli sözler. Ancak, sözü biter bitmez, papağanlardan biri anında düşüp öldü.


Tüccar, memleketine döndü. Taşın kalbi yok ama, onu bile yosun sarar. Bari pişmişi ham etmeyin. Daha önce kez gelmiş. Hadise konserinde sitem etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar