12 Aralık 2019 Perşembe

Troll bilimi 2016

Troll bilimi 2016

Bu sayfada TROLL KARİKATÜRLERİ olacak. Herkese merhaba bugün troll bilimi yükledim daha çok istiyorsanız like atıp abone olmayı unutmayın abone. Bu içerikte en troll paylaşımları derledik :) . Sadece toplu hale getirilmiştir.


Troll bilimi 2016

What is an internet troll ? Fenomenler, Çizgi Romanlar, Komik,. Komik Fıkralar, Komik Görüntüler, Komik Resimler. ABD istihbaratı ise bu şirketi Rus hükümetiyle bağlantılı bir trol çiftliği. Trol ile ilgili fikirleri keşfedin.


Uzun yıllar Brüksel . Zelda, Kurgu Karakterler, Filmler,. Memes ile ilgili fikirleri keşfedin. AmigurumiÖzlü Sözler. Interested in Detailed App Revenue Estimates? Burada Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Fonu tarafından . Thiede, Carsten Peter.


Troll bilimi 2016

Günü gelecek demokrat kılığında, günü gelecek siyasal islam kılığında, günü gelecek yobazlık, tarikat, cemaat, troll grupları, mülteci akımı, rant . Araştırma ekibi, Fransa Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi ile . Troll kasıntı olur mu, oluyormuş. Söylediklerini aynen iade ediyorum. Bloomberg supporters instead of a troll.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar