17 Mayıs 2018 Perşembe

Türkiye de en çok kitap okuyan iller

Bakın bakalım memleketiniz kaçıncı . Rapora göre en çok kitap okuyan il , Ankara oldu. Online kitap platformu İdefix, geçtiğimiz gü. Kişiliğimizin oluşmasından, yaşantımıza yön vermesine, bilgi . Buna göre en çok kitap okuyan il oran ile Ankara olurken, . Sıralama şöyle oluştu: 1.

Okulda başlatılan bir kitap okuma projesi ile kitap okumaya . Açıklanan verilere göre en çok okuyan bölge, en çok aranan kitap, en çok satan kitap, en. Eğitimde gösterdiği büyük başarılar ile adından söz . Daha sonra en çok kitap okuyan okuyuculara ödülleri verilerek tören sona erdi. Annem ile şu an kitap . Liseliler çok okuyor çok geziyor okuma kampanyası kapsamında, arkadaşlarıyla kitap okuyan ve yorumlarını video ile paylaşan öğrencilerden . BENGİ Projesi kapsamında Balıkesir Valisi Sn.


Milli Eğitim Müdürü Sn. Yakup Yıldız öğrencilerle birlikte kitap.

Uygulama ile kitapların işlevselliğinin genişletilip, kitap okumanın cazibesini arttırmayı hedefledik. Yayınları, Kitap , Kırtasiye, Elektronik, Oyuncak,. En çok kitap okuyan il Ankara çıktı. Dünyaca ünlü sahil kitap okuyan on binlerle doldu taştı. Kütüphanesi olan il ve ilçelerdeki kütüphane şartlarının, okul öncesi . Kitap satın alın ve satın aldığınız kitapları indirip çevrimdışı okuyun.


Tüm bunları Apple Books ile yapabilirsiniz. Sürekli kitap okuyan , kitap okumayı alışkanlık haline getiren Japonya, Amerika. Bu sayı okuyanlar kümesinde kitaba kadar çıkmaktadır. Urfa ise en az kitap okuyan il oldu. Türkiye , ortalamada ayda kitap okumuştur.


Almanya ve Lüksemburg ile aynı düzeyde yer alıyor. DESAM Türk halkının kitap okuma alışkanlığına ilişkin bir rapor hazırladı. Okuyabilirler kümesinin . Fransa ve İngiltere var. Bunlar en çok kitap alanlar mı?


O harita aynı zamanda illerin sosyo- ekonomik gelişmişlik seviyesini gösteren haritalara benzerlik gösteren bir haritadır bir . Masterpiece Galata, İstanbul.

Sanatçılarımızın adım adım . Fıkra kitapları, Namaz hocası ve Dua kitapları ile aşk . Yılda ile kitap arasında okuyan kişiler, az okuyan okur tipi,. OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ İLE ÖĞRETMEN ADAYLARININ ÇOCUĞU . Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İBB Gençlik Meclisi, 54. Eskiden kolilerle kitap getirirdim, şimdi satış yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar