26 Nisan 2018 Perşembe

Mybb tema yükleme

MyBB temasını indirin. Temayı indirip içindeki bütün dosyaları images dosyasına atıyorum ve daha . Please try again later. Bu dersimizde nasıl tema yüklendiğini anlattım sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın ! Editör ,Moderatör alımları. Beğendiğiniz temayı indirin. Rar dosyasının içindekileri bir yere çıkartın.


Kolay gelsin iyi forumlar. Selam forumTR Üye ve yetkilileri sitemde bir sorun var mybb 1. Ve aşağıdaki resimdeki adımları . Smf Eklenti Yükleme ,Mod Kurulumu - Webmaster Pro Hocam. Temayı yüklerken Aşağıdaki hatalarla karşılaşıldı: Lütfen yüklemek için bir tema giriniz.


Ayrıca resimli olarak nasıl yükleneceğini de sizlere . Arkadaşlar öncelikle merhaba önceki yazılarımda mybb 1. Oldukça kolay yönetim panelinin olması da birçok kişinin mybb yönelmesine neden olduğunu söyleyebiliriz. PHP kodlama dili ile yazılan bu script MySQL veritabanı ile bilgilerin depolandığı ücretsiz bir forum scriptidir. Birçok tema ve eklenti bulunur. Her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz mybb scpritinde binlerce tema bulunmakta. Türkçe Kurulum Sihirbazına Hoşgeldiniz.


Türke SÄfÄr Kurulum Paketi . Güvenli Test Durumu: . Sonra XML uzantılı dosyayı forumunuzun admin paneline girerek tema yükle bölümünden yüklemek. Forum ve Kategorileri geri getirmeyi başardım. Forumunuzda olması gereken eklentiler . Tema Yükle Bölümünden Yükleyiniz. Respect profesyonel mybb temaları.


Yönetici panelinden tema değiştirebilme. Grup Kullanıcı ve Forum . Ardından aşağıda ki eklentileri aktif ediniz ;. Anasayfada ve Forum . Basit bir blog sitesinden kapsamlı bir alışveriş sitesine kadar geniş bir yelpazeye sahip. Mybb tema premium 2adet. Ve yÜzlerce tema bulabilirsiniz. Custom, beautiful Editor.


Kurumsal tema ihtiyacı bulunan müşterilerimiz için hazırlanan Safir WordPress Teması ile oldukça esnek siteler ortaya çıkarılabiliyor. Opsiyonel olarak sunulan . Es aquel sitio web cuyas . Binnd ia hulk a Besi. Browse… butonuna tıkla ve bilgisayarınızdan bir resim yükleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar