24 Nisan 2018 Salı

Davetiye sözleri 2017

Düğün nişan , kına ve nikah düğün organizasyonlarında davetiye üzerine yazılacak olan davetiye sözleri ve metinlerini her kesime uygun olarak yazılmış . Fiyat, Kutu için geçerlidir. Bir kutuda 1adet davetiye bulunmaktadır. Adet üstü siparişlerinizde baskı . Davetiye aksesuarları ve zarf fiyata dahildir.

Sesleniyoruz bekar gençlere. En mutlu şey evlilik diye. Bekliyoruz sizleri de Düğün ( Nişan ) merasimine. Evliliğe ilk adım attığımız nişan. Bekarlığın sultanlığına.


Düğün davetiyesi gibi nişan davetiyesi de sizin tarzınızı gösteren önemli bir davetiyedir. Bu büyük aşkın Nişan gününde Bizleri onurlandırmanız dileğiyle. Masalar gerçeğe gerçekler masala .

Nişan alışverişi, nişan davetiyesi , davetiye üzerine yazılacak olan nişan sözleri misafirler, konuklar nişanda dağıtılacak olan pastalar bu ve buna benzer konular. Nişan Sözü-0- Ceyda ve Gökhan mutluluklarını sizinle paylaşmaktan onur duyarlar. Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyacağız. Nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Yüzlerce davetiye sözü burada. Hayal ettiğiniz bir metin yoksa, geleneksel nişan davetiye sözleri işinize yarayacaktır. Bu sayfada bulunan sözleri düğün davetiyesi , nikah davetiyesi ve nişan davetiyesi sözü olarak kullanabilirsiniz. Dügün davetiyleri için en seçkin türkçe davetiye sözleri. Listeden beğendiğiniz klasik davetiye sözleri arasından seçim yapabilirsiniz.


Birbirlerine karşı duydukları derin aşk duygusu ile yaşayan sevgililer, aşklarını bir ömür boyu yaşatmak için evliliğe edım atarlar. Her modelimiz klasik davetiye anlayışının çok dışında özgün, yaratıcı ve işlevsel. Simay davetiye modellerinden sipariş verdiğiniz vakit düğün, nişan davetiye sözlerini klasik sözlerden seçebilirsiniz.


Yada aklınızda bulunan istediğiniz metini , . DÜĞÜN DAVETİYESİ-SÜNNET DAVETİYESİ. Romantik davetiye sözleri, Klasik davetiye sözleri, Nişan davetiye sözlerini. Karar verdik, ömür boyu beraberliğimize.


Bekleriz hepinizi, ailece düğünümüze.

NİŞAN DAVETİYE SÖZLERİ. Bu sayfada farklı davetiye sözleri bulabilir en ilginç davetiye sözlerini seçerek davetiyeye. Nişan , düğün, sünnet, seminer veya açılış gibi etkinliklere kişilerin davet edilmesini sağlayan kısa mektuplar olan davetiye bazı özelliklere . Nikah, nişan ve düğün etkinlikleri için kullanılan sözler arasında ince . Düğün, nikah ve nişan törenlerinize uygun çeşitli davetiye sözleri. Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Yaşamımızı paylaşmaya ilk adım attığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hayatlarımızı birleştireceğimiz en anlamlı günümüzde . Etiketi - nişan davetiye sözleri. Göre sırala: Varsayılan Sıralama, En çok incelenene göre sırala, En çok.


Hemen inceleyip daveetiyenizde kullanabilirsiniz. Düğün, nişan , kına, sünnet ve dini davetiye sözleri arayanlara uygun güzel davetiye sözleri sunduk. Her zaman modayı yakından takip ediyorsanız davetiyenizin üstüne yazacaklarınız da popüler olan sözlerden biri olmalı.


Misafirlerinize trend davetiye sözleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar