9 Mart 2018 Cuma

Atlas atış poligonu

Atlas atış poligonu

Sizler için özel olarak . Asp atış poligonu sıradan bir poligon değil bünyesinde yer alan eğitim alanları, interaktif atış bölümü ,airsoft,eğitim alanları, bekleme dinlenme . Bu sitede Atış Poligonu oyununu oynayabilirsiniz. D Atış Poligonu oyununu resmi 3D Atış Poligonu oyunu bugune kadar görebileceğiniz en iyi 3d oyunlardan. Oyunun yüklenmesi uzun sürüyor beklemeniz şart.


Atlas atış poligonu

O zamanlar “Gar” karşısındaki Paraşüt Kulesinin sağ (Gençlik Parkı) tarafında bir (yivli silâh) Atış Poligonu vardı. Babam, ava merakı olmamasına rağmen silâha . Sipariş Takibi İletişim WhatsApp; Bursa Olimpik Trap ve Skeet Atış Poligonu. Farklı, heyecanlı bir deneyime hazır mısınız? Poligon Atış Yarışması 5'. Ankara da açılmış olan son derece modern, geniş bir alanı kaplayan nezih bir ortamda idik.


Ağu 20- KÜLTÜR VE SPOR Meslek grubunda, ÇANKAYA ANKARA Bölgesinde Atış poligonlarının faaliyetleri konularında hizmet vermektedir. Size iyi atışlar diliyorum. AVRUPA'NIN EN İYİ İNTERAKTİF ATIŞ SPOR KOMPLEKSİ - Haftanın günü 09:- 24:- # . ASP Ankara Silah Poligonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar