26 Aralık 2017 Salı

Doğal taşlar bileklik

Tıkla, en ucuz doğal taş bileklik fiyatları ayağına gelsin. Birbirinden güzel ve özel tasarım doğal taş bileklikleri inceleyip satın alabilirsiniz. Ayrıca geri iade garantisi ve kapıda ödeme imkanıyla ürünleri satın alabilirsiniz . Tüm gümüş bileklik modellerini incelemek ve satın almak için tıklayın.


Yüzlerce Farklı Model. Son derece sağlam bir yapıya sahip olmasıyla benzerlerinden ayrılan doğal taş boncuk modelleri bilezik, bileklik , kolye, küpe hatta kemer yapımında bile .

Aynı Gün Kargo Hediye . Karşılaştırma listesine ekle. Afrika Yeşim Taşı Bileklik. KAPLAN GÖZÜ TAŞI ELASTİK BİLEKLİK – GÜMÜŞ APARATLI –. Her Taşın Kendine Özgü Bir Rengi. Bu kapsamda yapılan çalışmalar . Doğal Taşlar ve Özellikleri.


Toptan ve Perakende Satış. Yuvarlak ve Dikdörtgen Kedi Gözü Bileklikler.

Mini Yakut Baget Bileklik. Orjinal Malzemeler Kullanılarak El İçliği ile Üretilmiştir. Takı seçimi anlamında bu zamanlarda doğal taş bileklikler moda da öncü olarak bulunmaktadır.


Kehribar Taşı Bileklik KEHRİBAR TAŞI BİLEKLİK (YETİŞKİN) 1TL. Mavi Azurit Taşı DOĞAL MAVİ AZURİT TAŞI KAYA SATILDI TL. RODONİT BİLEKLİK DOĞAL TAŞ Bu taş kalp çakrasını temizler ve aktifleştirir. Enerjiyi topraklar ve epifiz bezini harekete geçirir. Pozitif düşünce üzerinde çok etkilidir.


Solfera YASSI HEMATİT MAKROME DOĞAL TAŞ ERKEK BİLEKLİK BL051. MAVİ YEŞİL HEMATİT DOĞAL TAŞ MAKROME ERKEK BİLEKLİK BL046. Apatit Taşi Bileklik (Zayıflama Taşı).


K3-6ONYX DOĞAL TAŞLI TAÇ BİLEKLİK. ROSE RENK 9AYAR GÜMÜŞTÜR VE. K3-6DOĞAL TAŞLI GÜMÜŞ ÇAKRA BİLEKLİK. Sevginizin ifadesi olan HEDİYELERİN Online Satış Sitesi.


Diğer kategoriler için tıklayın. En yeni ürünlerden ve indirimlerden anında . Oniks Taşlı Bileklik. Fiyat : ₺590(KDV Dahil).

Spor ve Günlük Kullanıma Uygun. Tüm Metal Aksamı 925K Saf Gümüştür. Parfüm Deterjan Gibi Kimyasallardan. Kişiye özel doğal taşlardan oluşturulur.


Kodlaması yapılarak teslim edilir. Daha fazla bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Uykusuzluğa nazara karşı etkileri vardır. Akik Taşı Özellikleri.


Kadın ve erkek saat, kolye, küpe, gözlük ve diğer aksesuarları müthiş indirimler, kapıda ödeme, ücretsiz kargo fırsatlarıyla satın alın. Tasarımcı Betina için her ürünün farklı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar