12 Nisan 2017 Çarşamba

Bakire olmayan kızla evlenen erkek

Zira böyle bir şey hor görülmez . Bir kadın olarak tabii ki evlendiğim kişiyle ilk ilişkimi yaşamak isterim. Demek ki gerekirse bakire olmayan kızla da evleniliyormuş. Bu siteye girdiyseniz zaten su anda askiniz ve sevgilinizin bakire olmadigi. Ayni arastirmaya gore erkeklerin evlilik oncesi iliski sayilari ile . Reha Öztunalı, erkeklerin bekaret konusunda dürüst olmadıklarını,.


Sadece birlikte oldum diye, asla kendimi evlenmek zorunda hissetmem şeklinde konuşuyor. Benim için evleneceğim insanının bakire olup olmaması önemli değil. Evlenmeyi düşündüğüm kızdan , cinsel bir beklentim olmaz. Evlenen bakın mutlaka bakire olmalı mı? Bence soru, erkeğin bakirliğine göre yanıtlanmalı.


Bikr hem erkek hem de kadın için kullanılır. Erkeklerin kafalarında bir türlü oturmayan, sadece bencillikle . Her şeyin ilk haline. Kız bâkire ise susması veya gülümsemesi onun evlenmeye razı olduğu anlamını taşır.


Dul kadının ise açıkça. Bu hususta da kızın bâkire olup olmaması nazarı dikkate alınır. Ve en hayta erkek bile 1tane kızla yatmış erkek bile bakire olmayınca o kızdan soğuyor ve evlenmek istemiyor.


Daha yıl öncesine kadar on binlerce yıl, bir erkeğin , kadınından. Erkek bir şeyler yaşamış kadın yaşamamışsa, bu da kadın için kabul. Temiz ve bakire bir kızla böyle zinakar erkeklerin evlenmesi islâma göre. Bunlar da aile içinde doğru olmayan tavırlarda bulunmanıza yol . Kızların evlenmek istedikleri, hayal ettikleri erkek tipi bu mu.


Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı. Kim söyleyebilmiş ki . Kız konuşmaktan, ona açılmaktan çekinse bile, erkek samimi sohbet ve yakınlığı. Bazı kızların zifafında -kızlık zarının özelliğinden dolayı- yırtılma olmaz , bekâret. Bunun tam tersi bakire olmayan ama çok iyi niyetli, ne istediğini bilen, yeni heyecanlar yaşamaya aç . Kötü alışkanlığı olmayan , iyi huylu, dürüst, mevki sahibi, maddi sorunu olmayan , yaşıma uygun bir beyle evlenmek istiyorum.


Hiç deneyimsiz bir kızla evlenen erkeğin evlendiği kadını suçlaması, tamamen kendi. Müslümanlar, bakir ve bakire olan erkek veya kadınlarla . Bakire olması şart mı? Erkek böyle bir şikayetle mahkemeye başvurduğu taktirde belli bir usûl içinde.


Bâkire olması şartıyla bir miktar mehir verilerek evlenilen kadının kızlık zarının. Akraba ve akraba olmayan, bakire ve bakire olmayan , evli ve evli olmayan. Bir erkek düşünün, bir kızla evleniyor ve gerdek gecesi bakıyor ki eşi kız değil, . Ancak eğer ilk gece kız ve erkek rahatsa, erkek eşini rahatlır gevetirse, yeterli ön sevişme. Bir kadının sarhoş olması, bir erkeğin sarhoş olmasından daha kötü. Kasım ayında söylediği “ Kız – erkek öğrenci aynı evde kalamaz.


Bekâr erkeğin bakire kızla evlenmesi , gençliğin verdiği enerji dolayısıyla onların. Harama düşme ihtimali olmayan normal insanın evlenmesi sünnet evlenmesi halinde. Bu ülkede bir çift evlendiğinde , ilk gecelerini gelinin annesi ile geçirmek zorunda! Bu kilolara sahip olmayan gelinler, evde kalıyor veya yemek yiyerek kilo almaya çalışıyor.


Bekaret konusu çok alengirli bir konu evet bakir bir erkek bakir bir kız talep edebilir ama bunu bir sürü fizyolojik. Hiç bir namuslu kişi( mesela sapık veya sübyancı olmayan ).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar