26 Mayıs 2016 Perşembe

Kendin yap albüm defter

Kendin yap albüm defter

BEKLEMEK YOK AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO. Romantik Temalı Fotoğraf Albümü. Paket içerisinde fotoğraflarınızı köşelerinden . Defter enine doğru geniştir. Kişiye özel içerisine fotoğraf ve not eklenebilen siyah sayfalı beyaz mürekkepli kalem hediyeli kendin yap anı defteri.


Kendin yap albüm defter

TL ve ücretsiz kargo ile bayiden. Ne kadar ileri teknolojiye sahip olursak olalım defterler hayatımızın bir köşesinde mutlaka hala bulunuyor. Piyano temalı albümünüzü fotoğraflarınızla dilediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Kaliteli Sert karton metal köşeli dış kapak. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz orjinal bir hediye alternatifi olabilir.


Sayfaların kenar kısımları tırtıklı tırtıklı kesilmiştir. Toplamda yapraktan . Likes, Comments - Hediyerengi. Nasıl KullanırıTasarım albüm. Her şey ayağınıza gelsin. Kendin Yap Fotoğraf Albümü ve . Evde veya ofiste kendi kupanı taşımak çok özel, en güzel.


Kendin yap albüm defter

Eyl 20- kendi albümünü kendin yap. Zevalsiz aşk neşterine karşı yüzlerce defa, nasıl yara olduğunu, merhem . Ancak trendeki adam kördü. Anna içinde isteriye benzer bir duygunun kabardığını hissetti; karşısında oturan kör adamın kendi içine dönük, buğulu bakışları da . Geçmişe takılıp kalmak ahmaklıktır.


Sensiz olmayan bir geleceği, yaşamakta yarım kalmaktır. SADECE YAZARKEN KENDİN OL Sadece yazarken kendin ol. Kitaba Ulaşmanın En Kolay ve En Uygun Fiyatlı Yolu.


Milyonlarca Kitap Tek Adres bkmkitap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar