29 Ocak 2016 Cuma

Konuşmak ile ilgili sözler

Bu güzel sayfada sizler için konuşmak ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfadaki konuşmak ile ilgili özlü sözleri facebook, twitter . Bu sayfada konuşmak ile ilgili sözler bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler.


Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil. Söz söylemek bahsinde umumun .

Düşünmeden konuşmak , nişan almadan ateş etmeye benzer. Küçümsemek Sözleri, Küçümsemek İle İlgili Sözler. Söyleyecek sözüm olmayabilir. Alınganlık Sözleri, Alınganlık İle İlgili Sözler. Bu Pin, Sabacebesoy tarafından keşfedildi.


Sözler Atasözleri ve Büyük Zatların Sözleri. Az konuşmaktan pek az, çok konuşmaktan sıksık pişman olunur. Boş konuşmak ile ilgili sözler , bos konuşan insanlar ile ilgili sözler, cok konuşan insanlar ile ilgili sözler,cok konuşmak ile ilgili sözler , boş .

Kaliteli resimli sözler ile düzenlediğimiz sayfamızı hemen ziyaret . Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Boş Konuşanlara Sözler, Boş Boş Konuşanlara Kapak Sözler, Çok. Kimin söylediğine değil . GİBBON □ Sessizlik de bir çeşit konuşma sanatıdır. HAZZLİTT □ İnsan ne . Bu nedenle önce düşünüp sonra konuşmak gerekmektedir.


Yirmi dokuz tane konuşma , hitap, hitabet hakkında muhteşem güzel söz bulunmaktadır. Konuşurken sözü kısa tutunuz ki bazısı bazısını unutturmasın. Susacakken konuşmak , konuşacakken susmak. Bazen susmak, sessiz kalmak ve dinlemek hayatla ya da ölümle ilgili en çok şeyi.


Bugün sizler için en kapak sözler üzerine bir içerik hazırladım. Arkamdan konuşan insanlar, konuşmaya devam edin. Yusuf Has Hacip, Kutadgu Bilig adlı eserinde çeşitli sözlerle konuşma. Kitaplardan Konuşmak ile ilgili en güzel ve anlamlı sözler. Dikkat çeken cümleler.


Etkileyici alıntılar. Seyahat ile ilgili sözler listesinde tüm zamanların en ilham verici seyahat sözlerini.

Sözlü ve yazılı edebiyatın temeli dil, dilin . Yaşam üstüne bilge özlü söz. Bilge ve özlü sözleri sizin için derledik. Dürüstlük sözleri içeriğinde tüm zamanların en güzel ve en etkileyici sözlerini.


Susmak ve konuşmayla ilgili bir söz …. Konuşmalarında , davranışlarında, yaptığın işlerde daima dürüst ol. Konuyla ilgili hadis şöyledir: Ümmü Habibe (radıyallahu anhâ) .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar