24 Aralık 2015 Perşembe

Aile hamamları ankara

Otel, sizlere muhteşem bir doğa tatili yaşatmak için deneyimli ekibi ve her . Aile havuzu değil resmen aile hamamı. Profesyonel Ekibimiz Size En Kaliteli Hizmeti Verebilmek İçin Hizmetinizdedir. Kapalı termal havuzu bulunan tesiste konuklar dilerse sauna ve hamamda. UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK.


Banyo kabinlerinin içinde mermerden küvet ve kurna vardır. Sultan Banyo Kabinleri saatlik olarak ücretlendirilir. In our thermal baths which have been thought about and designed accordingly for you to take comfort with your family. Thermal jacuzzi, sauna . AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ.


Bu fırsatı sakın kaçırma! Medikal Termal, tüm bedeninizi ve ruhunuzu yenileyecek aile hamamı paketleri ile sizleri bekliyor. Huzur dolu, tüm yorgunlugunuzu üzerinizden . Tesiste aile hamamı ücretli olarak hizmet veriyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.


Aile hamamları ankara

Spafoni Hamam Fırsatları: ailelere ve kişilere özel kese ve köpük masajı olmak üzeredir. Hamam sadece yıkanmak, temizlenmek için değil, eğlenmek için de. Erkek, kadın ve aile bölümü var. Kadın ve erkek bölümlerinin yanı sıra aile bölümü de bulunuyor.


Kahramankazan Belediyesi zaman kaybetmeden ilçeye kaplıca hamamını. Olay, Sincan ilçesine bağlı Çatalca Caddesi . Müşterilerimize güvenilir ve hijyenik bir hizmet vermeyi . Yararlanma Koşulları. Kendinize sağlık dolu bir armağan verebileceğiniz hamam , fitness, masaj ve termal su.


Aile hamamları ankara

Bolu Termal Otel olarak adet standart oda, adet aile odası ve adet suıt oda bulunan tesisimizde toplam oda sayımız dir. Standart oda, Aile odası, Suit . Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Hamam , Sauna, Buhar odası, Jakuzi, ve masaj. FES Spa olarak yoğun iş hayatının bedeninize yüklediği stres, yorgunluk ve kaygılar ruhunuzu yıpratırken, eğitimli, deneyimli ve titiz kadromuzla size . Eliz Hotel - Kızılcahamam Eliz Hotel. Sunulan servis Spa Wellness ve Hamam olarak ikiye ayrılıyor. Mars Athletic Club ailesi geliyor.


Bay - Bayan ayrı Termal Havuzlar, Jakuziler, Türk Hamamları , Fin Hamamları (Buharlı Sauna), Tepe Bar, Oyun Salonu . Tarifelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmeliğin 4. Masaj odası, Türk hamamı , Sauna, Tuz . En yüksek standartlarda hazırlanmış bu suitler, yatak odası, salon ve mutfağın yanısıra, kendine ait bir teras, hamam , sauna ve jakuziye sahip. Bugün saat 23:itibarıyla kapanacak. Ankara Ticaret Odasınca. Salix Spa, Türk Hamamı , sauna, buhar odası, Fin Hamamı , şok duş, jakuzi, gün ışığı alan dinlenme alanı ve fitness keyfini bir arada bulacağınız ayrıcalıklı bir . Kese, masaj ve özel aile hamamı kullanımında . Yenice Mahallesi Soğuksu Cad.


Baylara ve bayanlara özel muhteşem spa açılışa özel fiyatlarla hizmetinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar