2 Ekim 2015 Cuma

Smart güvenlik testi

Ne kadar zengin olursan ol yiyebileceğin kadar yersin. Testiyi denize daldırsan alabileceği kadar alır, gerisi kalır. Bırakın onlar kendi hayatlarını kendileri kurgulasınlar.


Diledikleri biçimde dolu dolu yaşasınlar. Söz alanlardan birisi de İngilizce öğretmeniydi. Onun bir yazı aracı olarak giderek ortadan kalkıyor olması, bu sözü daha şimdiden bizim için yabancılaştırıyor.

Ama galiba ben hayatta olduğu gibi yazıda da en . Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Eğer unutacaksa bu can . Sözün doğrusu derken neyi kast ettik. Anandi onları çok özlemiştir annesiyle uzun uzun sarılırlar onlara geç geldikleri için sitem eden Anandi. Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız . Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara.


Bir gemi arıyorum pusulası imandan, alıp beni götürsün hüzün dolu limandan. Aşka ve hayata isyankar sözler.

Milletin hayatı sürprizlerle dolu , bizimki sinsiler le. Bir tek rüyalarımda her şey yolunda, gerçek hayata döndüğümde her yerde kaos, . Karşılık beklemeden sitem mitem etmeden razı olup her şeye kapris mapris demeden sabah akşam . Hayata sitem dolu sözler. Sert sözler , hayat sözleri , hayata dair sözler , giderli sözler , harbi sözler ,. Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun.


Birbirine iki gün dayanamayan deli dolu aşıklar mı? Kısa sitem sözleri yazımızda büyüklere sitem sözleri , hayata , dosta sitem sözleri ve giden sevgiliye sitem sözleri bulabilirsiniz. Sensiz geçen her gün belki bende bir sitem. Gecenin bi yarısı romantizm yapmak yoktur bende ama konu o olunca akan sular duruyor.


Kadere sitem etme günahkâr olursun her güzele gönül verme . Sitem dolu sözler hayata. Herkesin bu hayatta işine yarıyorsan değerlisin. Toprak misalidir hayat , kuyuyu hep insanlar kazar.


Anlamlı Sözler ,Güzel Sözler ,Kısa Sözler ,Aşk Sözleri ,Özlü Sözler ,Aşk mesajları, Dini Sözler ,Cuma Mesajları,Doğum Günü Mesajları,Günaydın Mesajları, Duygusal . Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim içimdekileri Hep hayata Vurdum Sözlerimi . Zira insanlar nankör, hayaller boş ve hayat olabildiğince kısadır. Benim sitemim, vefasız ve ihanet dolu kullarına.

Hadis-i şerifler, mealler, islami dini sözler , en anlamlı, en kısa dini mesajlar. Allah affetsin tüm tüm tövbe edenleri ( amin)…. Mevlana, kaleme aldığı Mesnevi ile günümüzde hala kendine hayran bırakıyor. Mevlana Sözleri hayatımızda önemli yerlere sahiptir. Beni bu kadar ağlatacak nesi vardı bu hayatın ? Kimin unuttuğu gözyaşlarına sahip çıkmıştım çünkü . Babasından sitem dolu sözler.


Dilek Özçelik, hayatını kaybetti. Sevdiğin bir işi seç, böylece hayatta tek bir gün bile çalışmamış olursun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar