28 Ağustos 2015 Cuma

Nereye gitti bütün çiçekler kaç dakika

Geçtiğimiz günlerde prömiyeri yapılan oyunun her dakikasını içimiz cız ederek izledik. Fakat kadınlar arasında bu yardım çağrısına bütün hayatını açarak cevap. Oyundaki mülteci kampının nerede olduğu, kamptaki insanların nereden geldiği bilinmiyor.


Süre: saat dakika (tek perde). Bu birbirine zıt kadınları birleştiren tek bir şey vardı;aynı yerde yaşamak zorunda olmaları. Sezonunda izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.


Ocak Per Profilo KM Büyük S. Ataköy Yunus Emre Kültür M. Hepsinin tek ortak özelliği . Tiyatroya gitmeyi ne kadar çok . Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, oyunda rol alan sanatçılara teşekkür çiçeği sundu. Place: İsmet İnönü Sanat Merkezi. Fiziksel Engelliler Derneği yararına sahnelenen Tuğrul . Bandırmalı tiyatro severlerden tam not . Kaç saat kaldık o cennette kaç saat geçirdik bilmiyorum. Olurdu olmazdı, kalktık gittik TIR garajına.


Nükhet çiçeği bırakmaksızın kokluyordu. Bütün tavuklar fırladılar dışarı. Bu kadar ilerlemişken son hamleyi de yapacak ve hesabı kendine doğru bütün erkekliğiyle çekecek ve ödeyecekti. Az sonra masör geldi, o uyukladığı için önce Leyla masaj salonuna gitti , daha sonra da. Aslında nereye gitse, ne yapsa, aklı hep sevgili kocasıyla beraberdi.


Arada bir de çiçeği burnunda yeni evliler telefonla da olsa birbirlerinin sesini duydular. Ilık su çok iyi gelmiş, günün bütün yorgunluğunu üzerinden atmıştı. Türkçe konuşuyorum ve Türkçe karşılık alıyorum.


Kimi davranışlar, alıcıyla konuşmalar, malın alıcıya sunuluşu, bütün o girift. Oğlum yoksa sen oraya film görmeye mi gittin ? Kaç puanla nereye atandınız? Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka ve modeline göre: TP Frekansı - Alış Frekansı - Frekans - Uydu Frekansı seçeneklerinden biri belirecektir. AK Partili bütün milletvekillerinin imzası alınarak Cumhurbaşkanı adaylarının . Akdemir kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu? Son Dakika Derya Kaya Haberleri Son dakika Derya Kaya haberlerini buradan.


Festivalin başlangıcından önceki yaz süresi oldukça yoğun geçmiş ve Kaz. Oyun sözsüz olduğu için Dunyanin neresinde oynanırsa oynansın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar