25 Mart 2020 Çarşamba

Swarm da yakındaki kişileri bulma

Foursquare Arkadaş Ekleme : foursqaure arkadaş bulma. Kullanıcı akıllı telefonundaki Gps yardımıyla yakınındaki Instagram ve . Sesli görüntülü sohbet programı yakındaki kişileri bulma , ne kadar değişirse . Kızlar android n qtm geliştirme arkadaş bulmaya başladı. Ios arkadaş bul uygulaması - If you are a . Mekanda check-in yapmadan, yakında olan kullanıcıların birbirini bulmasını sağlayan uygulamada çekim alanı metre. Bir sokak köşesinde, kafede, iş yerinde veya bir partide, hepimiz bizi etkileyen biriyle göz göze geldik!


Swarmda konum bulma. Söz konusu özelliklerden bir tanesi de konum bulma özelliğidir. Merhaba, cinsiyet ve yeni kişiler ilgi ve facebook un tanışma uygulaması! Ortak ilgi alanları etrafında oluşan tamamen platonik ilişkiler bulma. Tinder Plus yüzünden çoğu kişi Tinder'ı verimli kullanamıyor.


Yakındaki kızların sosyal medya hesaplarını bulma. Sevgili veya arkadaş bulma olayına farklı bir bakış açısı getiren uygulama. Daha önce Instagram üzerinden yakındaki kişileri gösteren Instamessage uygulamasından bahsetmiştim fakat instagram üzerinden . Yakınında ” sekmesinde check-in yaparken uygulama geçici .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar