8 Temmuz 2019 Pazartesi

Said özadalı

Said özadalı

Said ÖZADALI yazıları, sayfa 1. Risale-i Nurlara varis kıldığı talebelerinden. Unsubscribe from TV111? Oyumuz… Nur talebeleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyasi . Safa Mürsel ile Hud (a.s.) kıssası. AddThis Sharing Buttons.


HAC REHBERİ (1.HM.) Yeni Asya Neşriyat. Ayrıca konferansa akademi ve diyanet . Sahaflar Çarşısı fiyatı ve özellikleri, Kitap kategorisinde. Mağaza : TP Kitapevi . Kendisini iki gün boyunca biraz şüpheyle, daha çok sorgulayarak . Beginning of dialog window . KAYMAKAM ÖZADALI İMAM VE VAİZLERLE BİR ARAYA GELDİ. Müftümüz Süleyman BARAN eşlik ettiği ziyarette Sayın ÖZADALI. Sait Özadalı Haberleri.


Tüm danayı zırhlatıyorum dedi! Tekstil fabrikası sahibi Erkan . Türsab Adaletsiz Davranıyor, Mehmet Sadık Karasu, 63. Evliy Çelebi Hac Yolu Haz. Hayırlı ugurlu olsun.


Said özadalı

Cenabı Hak muvaffak etsin. Merkez Mahalle Muhtarları beraberinde İlçe Emniyet Amir V. Batmana en az 1fabrika daha kurulacak” dedi. Sermaye sahiplerinin yatırım yapma ve otel yapma zamanı gelmiştir” dedi. Etiketler: Sende Yorumla.


Sürekli rezil olduğundan, insan içine çıkamadığından bahsetti” dedi. Sürücülerin kurallara uyup hızlarını düşürerek ilerlemesinde fayda var dedi. Ocak'ta da Yunanistan ile İtalya arasında batan mülteci teknesinde mülteci hayatını kaybetti.


Endişemiz ölümlerin devam etmesidir” dedi. Kaymakam Özadalı imam ve vaizlerle bir araya geldi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar