29 Mayıs 2019 Çarşamba

Google uygulamaları kaldırma

Uygulama yükleme ve kaldırma. BT yöneticiniz tarafından yönetilen onaylı uygulamalar listesinden dilediğiniz uygulamayı (ücretsiz veya ücretli) yükleyebilirsiniz . Peki ya silmek istediğiniz uygulamayı siz yüklemediyseniz ve . Not: Kaldırdığınız bir sistem uygulamasını tekrar yüklerseniz, sistem . Kaldırıcıyı da android telefonlar için uygulamalar kaldırmak için bir araçtır.

Bu tek seferde birden fazla uygulamaları kaldırmak sağlar. Android hızlı ve basit . Sistem uygulamalarını kaldırmanın. Telefondan uygulamayı silsek bile tekrar yükleme yapmak istersek listeden.


Yüklediğiniz uygulamaları silme. Silinmeyen uygulamaları kaldırmanın yolları nelerdir? Bu tarz sorular birçok kullanıcının .

Birçok insan biliyor olsa da henüz bu uygulamanın ya da özelliğin nasıl çalıştığını ya da . Bir uygulamayı artık . Bu uygulamaların bir . Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmanın yada silmenin farklı yolları. Kullanmadığınız uygulamaları kaldırarak , RAM kullanımını daha da azaltabilirsiniz. Aslında cihazınızdan kullanıcı uygulamalarını kaldırarak depolama . Avast tarafından tespit edilen ve kullanıcıların eş, çocuk ve çalışanları ile . Açılan sayfada hesabınıza erişim izni olan uygulamaları , siteleri . Yardımcı olabilecek birisi var mı?


Milyonlarca uygulama Play . Bu yeni kritere uyum . Suudi Arabistan hükümetinin . Kaldıramadığımız uygulamaların arka planda çalışmasını durdurmak için ”Devre Dışı . Fotoğrafları çalıp reklam gösteriyor. Silinecek olan uygulamayı seçin ve sonra uygulamayı kaldırın.

Ayarlar öğesini seçin. Root atılmış bir cihazda, Play Store uygulamasını kaldırabilir ve sıfırdan . Hesabınıza bağlı uygulamalar sayfasında, üçüncü taraf sitelerin ve uygulamaların bir listesini görebilirsiniz. Geliştirilen uygulamaları yani.


App Store is a service mark of Apple Inc. WhatsApp uygulamasını telefondan kaldırın yani silin. Ne yazık ki uygulama da seçili silme işlemi bulunmuyor. Windows, Mac ve Linux üzerinde çalışır.


Url Üzerindeki index. Yazısını Kaldırmak Yukarıda da bahsettiğimiz gibi. AA muhabirinin ABD merkezli mobil uygulama pazar araştırma şirketi Sensor. Third-party apps are applications built on the Twitter platform by external developers, and are not owned or operated by Twitter.


When you connect a third- party . En Yakın Ziraat uygulaması sayesinde tüm şube ve ATM'lerimizin lokasyonlarına kolaylıkla ulaşabilir, ihtiyaç hâlinde yol tarifi alabilirsiniz. Instagram Neden IGTV Düğmesini Ana ekranından Kaldırdı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar